Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

17. strelec

serija Klub preiskovalk umorov
James Patterson
17. strelec
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3861-0
Naslov izvirnika 17th suspect
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Marko Bogataj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
280 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Niz streljanj v San Franciscu razkrije metodičnega in nepredvidljivega morilca in plašna ženska se odloči, da bo zaupala narednici Lindsay Boxer. Njen zaupni namig Lindsay privede do neprijetnih zaključkov, tudi do tega, da je z enim od oddelkov na policiji nekaj strašno narobe.

Lov za morilcem narednico Boxerjevo vodi izven njene pristojnosti in nevarno vpliva nanjo. Pokažejo se prvi neprijetni znaki zdravstvenih težav, zato ji prijatelji in zaupnice iz Kluba raziskovalk umorov svetujejo, naj si kaznivih dejanj ne žene preveč k srcu. Narednica si ne more pomagati, da zaradi primera ne bi zašla v še nevarnejše vode.Lindsay, odlikovane policistke, ljubeče žene, predane matere in zveste prijateljice, trdni značaj ni še nikoli pustil na cedilu. Zdaj pa se sooči z morilcem, ki je odločen, da jo bo uničil.

17. strelec, nova pretresljiva kriminalka iz serije Kluba preiskovalk umorov, prinaša preplet vrhunske zgodbe, eksplozivne napetosti, strašljivih umorov in nepozabne akcije, po kateri sanfranciške ulice ne bodo nikoli več to, kar so bile.

Recenzija Bukla

Policistka Lindsay Boxer, ena od štirih glavnih junakinj iz znamenite serije o Klubu preiskovalk umorov, ima pred sabo nov izziv: nekega dne jo v službi obišče klošarka, ki trdi, da nepojasnjenih umorov brezdomcev v San Franciscu še ne bo konec. Čeprav se zadnji umor ni zgodil na območju mesta, za katero je pristojna Boxerjeva, začne policistka na lastno pest raziskovati ozadje dogajanja. Ko nato izve, da je pod streli hladnokrvnega morilca končala tudi klošarka, ki jo je pred kratkim obis­kala, se Boxerjeva z vso silo loti iskanja morilca. Le njena bistroumnost ter pomoč njenih treh kolegic iz Kluba preiskovalk umorov – ena od njih, odvetnica Yuki, medtem rešuje zapleten primer spolnega nadlegovanja direktorice oglaševalske agencije, ki naj bi posilila svojega zaposlenega – ji pomagajo iz blodnjaka grozljivega dogajanja. Nov kriminalni roman, zastavljen v tipičnem Pattersonovem slogu, kar kliče bralca po čimprejšnjem odkritju storilca.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...