Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dvojna igra

Anders de la Motte
Dvojna igra
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-2964-9
Naslov izvirnika MemoRandom
Prevod Petra Anžlovar
Urejanje Sabrina Žgajnar Meze

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
410 g
462 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
švedsko leposlovje

O knjigi

Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost. Zdaj lahko še življenje, če jo izda napačnemu.

Ko se David Sarac po avtomobilski nesreči v Stockholmu prebudi, ve samo to, da je policist, da je naredil nekaj neodpustljivega in da mora zaščititi svojega obveščevalca Janusa.

Natalie Aden rekrutirajo, da vohuni za Saracom. In postane njegova zaupnica ... edina oseba, ki ji zaupa in ki mu lahko pomaga, da poveže posamezne namige.

Vendar nista edina, ki iščeta Janusa. In drugi so iz obupa pripravljeni narediti marsikaj ... uporabiti okrutne metode ... da bi ga zanesljivo našli prvi ...

Recenzija Bukla

Anders de la Motte je švedski pisatelj kriminalk, sicer pa nekdanji policist, vodja varnostne službe in svetovalec za mednarodno varnost. Napisal je pet romanov, tudi nagrajenih, ki so prevedeni v slovenščino. Zdaj dobivamo zadnjega, ki ima v angleški izdaji sicer pomenljivejši naslov: MemoRandom. Opraviti imamo torej s kaotičnim spominom stockholmskega policista Davida Saraca, ki v avtomobilski nesreči doživi pretres možganov, zato se večine stvari ne spominja več. Ve, da je zagrešil nekaj strašnega in da je policist, to pa je tudi vse. Tu se začne divje iskanje samega sebe v slogu Jasona Bourna in sodobnih krimičev s spominskimi luk njami. Brutalna zgodba govori o tankih mejah med kriminalci in kriminalisti, o dvojnih igrah policistov ter o zaščiti policijskih obveščevalcev. Prav obveščevalec Janus, za katerega David ve, da ga mora zaščititi, ne ve pa zakaj, je ključni za razrešitev zgodbe. Bilo pa bi mnogo laže, če bi David sploh vedel, kdo je Janus. Dobro sprejet skandinavski hit.

Žiga Valetič, Bukla 123-124

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...