Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Jaz pa nekaj vem

Tess Gerritsen
Jaz pa nekaj vem
32,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Krimi
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5213-2
Naslov izvirnika I know a secret
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Tina Stanek
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
440 g
339 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Novi primer detektivke Jane Rizzoli in patologinje Maure Isles.

Umora na različnih koncih mesta imata več skupnega, kot se zdi na prvi pogled. Žrtvi sta dobili nenavadne poškodbe, vendar vzroka smrti ni mogoče dognati. Preiskava je še posebej zahtevna in tako za Jane kot za Mauro se odvija v neprimernem času. Jane je v oporo materi, ki skuša rešiti zakon, Maura pa se spopada s skorajšnjo smrtjo svoje matere, serijske morilke Amalthee Lank. Čeprav Amalthea umira za rakom, še vedno manipulira s hčerko – in natrosi vrsto indicev o umorih, ki jih Maura in Jane preiskujeta.

Recenzija Bukla

Z novim, tokrat še posebno grozljivim primerom se vračata detektivka Jane Rizzoli in patologinja Maura Isles, ubran in med bralci kriminalk močno priljubljen tandem. V tokratno zgodbo nas vpelje Maurina biološka mati, serijska morilka Amalthea Lank, ki tik pred smrtjo Mauri preroško namigne na umor mladega dekleta. Minuto zatem jo Jane že kliče na prizorišče, kjer, kot je napovedala Amalthea, najdejo umorjeno mladenko. Med preiskovan­jem njenega umora policija odkrije še eno truplo, a kaj, ko umora med sabo, vsaj na prvi pogled, nimata nič skupnega. Ko kolegici že mislita, da bosta obstali na mrtvi točki, odkrijeta svežo sled … Srhljivo zgodbo dodatno poudarijo poglavja, pripovedovana s perspektive neznane ženske, ki je glede na dogajanje sumljivo brezčutna. Gre za morilko ali naslednjo žrtev? Gerritsenova, ki ima za sabo številne uspešnice tako v tej seriji kot zunaj nje, je znova pokazala mojstrsko sposobnost zapletanja in razpletanja zgodbe.

Vanja Jazbec, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...