Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moja (pre)čudovita žena

Samantha Downing
Moja (pre)čudovita žena
15,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, HKZ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-94605-8-0
Naslov izvirnika My Lovely Wife
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Branka Šnek Oset

Tehnične lastnosti
mehka vezava
402 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Najina ljubezenska zgodba je preprosta. Spoznal sem čudovito žensko. Zaljubila sva se. Rodila sta se nama otroka. Preselili smo se v predmestje. Zaupala sva si najdrznejše sanje in najtemnejše skrivnosti. Potem sva se začela dolgočasiti.

Povsem običajen par sva. Sva vaša soseda, starša prijatelja vašega otroka. Znanca, ki ju želite povabiti na večerjo. Vsi imamo skrivnosti, s katerimi v zakonu ohranjamo iskrico. Najina skrivnost je umor. Ta divji prvenec o paru, katerega petnajstletni zakon je končno postal preveč vznemirljiv, je zanimiva mešanica Dexterja ter Gospoda in gospe Smith ... Številka 1 pri Library Reads, IndieNext in na Amazonovi lestvici najboljših kriminalk meseca!

Recenzija Bukla

On je teniški vaditelj, ki ga najemajo na ure, ona nepremičninska posrednica. Z najstniškima otrokoma živita v hiši na kredit, zaradi katerega sta večno brez denarja. Svet pa je poln stvari, ki si jih ne moreta privoščiti. Dopusta. Nove kuhinje. Novega avtomobila. Denarja za študij otrok. Živita kot popolna starša, običajno, dolgočasno družinsko življenje. Ves ta čas pa imata nekje priklenjeno ujetnico, mlado žensko, ki sta jo ugrabila, omamila, mučila, ji počela kdove kaj in bo nazadnje brutalno umorjena. Zato, ker si redne umore kot prostočasno dejavnost lahko privoščita tudi brez denarja. In ker je potem njun seks ognjevit. In ker on njeno sposobno, ostro pamet potem še bolj občuduje. Vsaj tako se zdi, a z vsako obrnjeno stranjo se stopnjuje tesnobni občutek, da vse bolj zateguje dvojna zanka. Brezkompromisna igra lova na žrtev, čudnih strasti, laži, prevar in sprijenih motivov dogajanje spretno pospešuje do konca, da ni več jasno, kdo je žrtev, in začneš sumničavo, oprezno pogledovati proti partnerju, ali nima tudi on/ona čudnega leska v očeh …

Maja Črepinšek, Bukla 153

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...