Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Na lovu za zlom

Chris Carter
Na lovu za zlom
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4168-9
Naslov izvirnika Hunting evil
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Neža Kralj
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
408 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

»Vsaka zgodba se nekoč konča.«

Nekoč sta bila sostanovalca v študentskem domu in najpametnejša študenta, kar jih je kdaj diplomiralo iz psihologije na univerzi Stanford.
Kot nasprotnika se spet srečata v Quanticu v Virginiji. Robert Hunter je postal vodja Enote za skrajno nasilne zločine pri losangeleški policiji, Lucien Folter pa najmnožičnejši in najnevarnejši serijski morilec, na kakršnega so v FBI kdaj naleteli.
Po treh letih in pol v samici Lucienu končno uspe pobegniti in zdaj je jezen.
Zadnja tri leta in pol je mislil samo na maščevanje. Moški, ki ga je spravil za rešetke, mora plačati in trpeti. Ta oseba je … Robert Hunter. Končno je prišel čas, da Lucien izvede svoj načrt.

Deseta knjiga iz serije o Robertu Hunterju.

Recenzija Bukla

Nevarnemu serijskemu morilcu Lucienu Folterju, ki mu ni bilo nikdar mar, koliko žrtev je pustil za seboj na svojih krvoločnih pohodih, je uspelo nemogoče: pobegnil je iz načeloma močno varovanega zapora, ob tem pobil precej paznikov in zdaj so vse njegove misli usmerjene v to, kako bi se maščeval Robertu Hunterju, vodji enote za skrajno nevarne zločine v Los Angelesu. Folter in Hunter sta nekdaj skupaj študirala psihologijo na Stanfordu, zato oba dobro poznata človeško psiho in tudi to, kaj vse je zmožen napraviti bolni um, kakršnega ima morilec Folter. Ta začne po pobegu na svobodo kar naprej klicariti svojega nekdanjega študijskega kolego in ga zasipati z najrazličnejšimi ugankami. V eni od njih mu med drugim namigne, da je edini zločin, ki mu ga do sedaj še ni uspelo realizirati, množični javni poboj ... Izredno napet kriminalni roman s svojo odlično zgodbo vabi k neprekinjenemu branju in razvozlavanju številnih skrivnosti.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...