Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Na svidenje, Lara

Igor Karlovšek
Na svidenje, Lara
28,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Miš
Zbirka Z(o)renja+
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-272-392-7
Leto izdaje izvirnika 2020
Urejanje Gaja Kos

Tehnične lastnosti
23,5 x 15,5 cm
440 g
212 strani
Tip knjige
mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje
leposlovje > kriminalni roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Najstnico Laro najdejo umorjeno. Njenim staršem in sestri dvojčici Tini se podre svet, policija pa tudi po več mesecih ni nič bližje storilcu kot na začetku. Tina zato vzame stvari v svoje roke in začne nevaren lov na morilca. Ob kopici čustvenih pretresov je pred junakinjo tudi vrsta odločitev, za katere lahko le upa, da so prave ...

Nov mladinski roman pisatelja in odvetnika Igorja Karlovška Na svidenje, Lara je napeta, čustveno intenzivna kriminalka, ki se jo prebere na dah, dokler nam na koncu ne vzame sape.

Recenzija Bukla

Potem ko kriminalisti še vedno niso prišli na sled storilcu, ki je posilil in umoril štirinajstletno Laro, se njena sestra dvojčica Tina odloči, da bo na lastno pest poiskala krutega nasilneža. Ko za njeno namero izvedo starši, ji na vse načine poskušajo preprečiti iskanje, a Tina se vseeno ne da! S pomočjo prijateljic se vrže v raziskovanje in nenadoma se na seznamu osumljencev znajdejo kar trije moški, ki sta jih tako Tina kot tudi umorjena Lara dobro poznali. Je prav kdo izmed osumljene trojice morilec Tinine sestre? Z novim kriminalnim romanom, primernim za vse generacije, je Karlovšek znova dokazal, da je pravi mojster tega žanra. Kot je v navadi pri njegovih tovrstnih delih, je tudi tokrat natančno izdelal zgodbo in poskrbel za izjemno dramatičnost, vse skupaj pa je prepletel še s prgiščem skrivnostnosti, zaradi česar bodo bralci vse do zadnjih strani iskali storilca okrutnega dejanja. Napeto, a tudi zelo pretresljivo branje!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...