Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Osmina
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3660-9
Naslov izvirnika AchtNacht
Prevod Maruša Mugerli Lavrenčič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
350 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
nemško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

8. avgust, 8 čez osmo zvečer. Imate 80 milijonov sovražnikov, ki vam želijo smrt. In lov je odprt.

Predstavljajte si, da obstaja nenavadna spletna loterija, v kateri lahko anonimno predlagate ime človeka, ki ga najbolj sovražite in mu želite smrt. Če bo izžrebano njegovo ime, bo v noči osmine odprt lov nanj. In tisti, ki bo osminarja ubil, bo dobil glavno nagrado – deset milijonov evrov.
To ni miselna igra. To je grenka realnost. Eksperiment psihologije množic, ki je ušel izpod nadzora tistih, ki so si ga izmislili. In tvoje ime je bilo izbrano! Boš preživel osmino?
Osmina je do obisti napet nov triler enega najboljših piscev psiholoških srhljivk, ki odstirajo temne in velikokrat nepredstavljive plasti človeške psihe, vpete v spletno realnost sodobnega sveta.

Recenzija Bukla

Prav nič ne gre tako, kot bi si želel devetintridesetletni Ben jamin Ruhrmann, priložnostni glasbenik, ne prav odgovoren oče in že nekaj časa tudi bivši mož. Njegovo zavoženo življenje ga je že dlje časa divje razjedalo, da pa je mera polna, nekega avgustovskega dne ugotovi, da je postal žrtev sprevržene splet ne loterije. V njej lahko vsakdo predlaga ime človeka, ki mu drugi želijo smrt, in nenadoma postane prav Ben tista oseba, ki jo za nagrado deset milijonov evrov lovi vsa Nemčija. V želji, da bi se skril pred pobesnelimi iskalci in obenem rešil življenje svoje invalidne hčerke Jule, ki ji nekdo grozi s smrtjo, Ben poskuša storiti marsikaj. Na poti do (navidezne) rešitve spozna Arezu, ki naj bi bila druga žrtev omenjene spletne loterije. Razkritje, kdo se skriva za sprevrženo igro, na koncu preseže vsa pričakovanja ... Napeti in fantastično zgrajeni psihološki triler bo znova navdušil vse ljubitelje Fitzkovih del in jih prikoval k branju.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...