Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Postelja iz peres

Samuel Bjørk
Postelja iz peres
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
Naslov izvirnika Uglen
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Mateja Malnar Štembal
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
408 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
leposlovje > kriminalni roman
norveško leposlovje

Založnik o knjigi

Po svetovni knjižni uspešnici Angelsko hladna prihaja za Holgerja Muncha in Mio Krüger nov srhljiv primer.

Iz doma za mladostnike v Oslu izgine sedemnajstletno dekle. Čez nekaj časa jo najdejo mrtvo v gozdu: golo, na postelji iz peres, sredi pentagrama iz sveč in z belo lilijo v ustih. Na truplu je videti čudne poškodbe, najbolj nenavadno pa je, da v želodcu odkrijejo hrano za živali. Preiskava komisarja Holgerja Muncha in njegove kolegice Mie Krüger se vrti v krogu, dokler jim skrivnostni heker ne preda strašljivega filma, ki razkriva grozljive podrobnosti o dekletovi usodi. Ob robu posnetka je moč prepoznati obris morilca, ki je preoblečen v sovo – ptico smrti …

Recenzija Bukla

Po uspešni rešitvi srhljivega primera v romanu Angelsko hladna sta detektiva Holger Munch in Mia Krüger postavljena pred nov izziv. Iz vrtnarije, preurejene v dom za problematične mladostnike, izgine sedemnajstletna Camilla, ki jo najdejo mrtvo v gozdu: golo, zelo shujšano, na postelji iz peres, z belo lilijo v ustih, v njenem želodcu pa odkrijejo hrano za živali. Skrivnostni heker Skunk detektivoma preda strašljiv film, ki ga odkrije na črnem spletu, temni strani računalniškega sveta. Obenem z razkrivanjem morilca in vzrokov za dekletovo smrt sledimo tudi težki preizkušnji detektivke Mie. Roman odlikujejo številni napeti preobrati in zapleti, ki tako preiskovalce kot bralce zapeljejo v miselni svet, v katerem odkrijejo številna nepričakovana, pretresljiva dejstva. Prepričljivi opisi oseb, dogodkov in občutij oblikujejo napet in dramaturško močan lok zgodbe, ki ponuja vrhunsko ugodje bralcem, ljubiteljem norveških trilerjev!

Sonja Juvan, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...