Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Potem
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Krimi
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-01-2258-6
Naslov izvirnika Afterwards
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Katarina Mahnič
Urejanje Ana Ugrinović

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
680 g
474 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nekega popolnega dne se zgodi popoln zločin. Črn dim šine v modrino poletnega neba. Šola je v plamenih. Panika. Grace opazi dim in steče. Ve, da je v šoli njena hči Jenny. Požene se v gorečo zgradbo, da bi jo rešila. Potem mora Grace odkriti, kdo je požigalec, in zaščititi svoje otroke pred človekom, ki jih še vedno ogroža. Spoznati mora meje svojega telesa in brezmejnost ljubezni.

V tem romanu smo na vsaki strani priča mojstrici besede. Nepopustljiva čustvena napetost, zveneč slog pisanja in napeta zgodba se zlijejo v izjemno bralsko izkušnjo. Po odmevnem prvencu Sestra, prevedenem v 31 jezikov, je to drugi roman angleške avtorice Rosamund Lupton. Še boljši.

Recenzija Bukla

Angležinja, ki je najprej pisala filmske scenarije in literarne recenzije, je že s svojim prvencem (Sestra, 2011) pokazala, da so lahko srhljivke napisane tudi za bolj občutljive dušice. V drugo je spisala drzen roman, ki v napeto zgodbo spretno vmeša elemente nadnaravnega in je kompaktna pripoved o družinski tragediji in brezmejni ljubezni njenih članov. Zaradi požara na šoli se mati in njena najstniška hči z resnimi poškodbami znajdeta v bolnišnici in kljub slabim zdravniškim napovedim se »zunajtelesno« vključita v iskanje hudobnega požigalca. Ob tem razrešita še mnoge druge ovire, ki so družino razdvajale pred nesrečo, in potem nič več ni tako, kot je bilo prej.

Renate Rugelj, Bukla 81

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...