Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pridite po Rembrandta

Željko Kozinc
Pridite po Rembrandta
15,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Bestseller
Leto izdaje 2006
ISBN 961-6588-58-3

Tehnične lastnosti
mehka vezava
238 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
slovensko leposlovje

Recenzija Bukla

Pridite po Rembrandta je predelana kriminalka Lovci na Rembrandta (prvič izšla leta 1992) ter geslo, ki umetnostno zgodovinarko Evo in policijskega inšpektorja Kosa vodi skozi zapletene dogodivščine srednjeevropskega trikotnika Ljubljana-Dunaj-Budimpešta. Po začetnem zapletu z umorom in odkritjem, da je slika znanega slikarja zgolj ponaredek, vedno več vpletenih oseb za vsako ceno poskuša najti izvirnik.
   Željko Kozinc, novinar, popotnik in literat, se je rodil 1939 v Zagrebu. Je avtor številnih scenarijev za filme, TV-igre in nadaljevanke, najbolj znani so Krč, Učna leta izumitelja polža, nadaljevanka \"Kugy\". Objavil je pet knjig poezije, šest knjig proze, zbirka popotovanj in izletov po Sloveniji Lep dan kliče pa je že nekaj let knjižna uspešnica. Prejel je nagrade za scenarije dveh filmov, nadaljevanke Kugy, prvotni roman pa je bil nominiran tudi za kresnika.

Lidija Gorenc

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...