Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Še enkrat umri

Tess Gerritsen
Še enkrat umri
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Krimi
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4474-8
Naslov izvirnika Die again
Prevod Miha Avanzo

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
470 g
392 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Detektivka Jane Rizzoli in patologinja dr. Maura Isles se vračata.

Ko se obe znajdeta na kraju zločina v bostonskem okrožju, se soočita z umorom, ki ga je lahko storil le najbolj krut morilec. Maura kmalu začne sumiti, da ta zločin morda ni prvi v morilčevem nizu, morda pa tudi zadnji ne. Sledi vodijo celo do odmaknjenih krajev v Afriki.

Pred šestimi leti je skupina turistov na safariju v Bocvani zašla v težave in pretila jim je neposredna nevarnost. Je bil med njimi tudi morilec, ki ga iščeta Jane in Maura?

Recenzija Bukla

Gerritsenova tudi s tokratnim trilerjem dokazuje, da je pri pisateljevanju podobno spretna, kot je bila nekoč kot zdravnica internistka. Tokrat se detektivka Rizzoli in patologinja Isles spogledujeta ob pogledu na golega moškega z razparanim trebuhom brez notranjih organov in z glavo obrnjenega navzdol. S čim so bile storjene tri vzporedne praske na njegovem truplu? Kako je smrt delavke v bostonskem živalskem vrtu povezana z umorom tega moškega? Mojstrski preplet sedanjosti in zgodbe brutalnega safarija v Bocvani izpred šestih let, v katerem je edina preživela Millie. Vsi dokazi namreč detektivko in patologinjo napeljujejo, da bo zločin razrešen šele in samo, če si bo Millie dovolila priklicati v spomin in razkriti boleče spomine iz preteklosti, ko so se idilične počitnice spremenile v morilsko katastrofo. Srhljivo in skoraj do zadnje strani nepredvidljivo.

Diana Volčjak, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...