Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Sodni dnevi
24,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Cankarjeva založba
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-231-825-3
Leto izdaje izvirnika 2019
Urejanje Aljoša Harlamov

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14,5 cm
330 g
232 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Napeta odvetniška kriminalka Petra Čeferina in Vasje Jagra Sodni dnevi

Napeta kriminalka Sodni dnevi se začne v črnogorski Budvi, kjer najdejo razpadajoče truplo premožnega Slovenca Karla Marona. Vse okoliščine in dokazi kažejo na vpletenost mladega Tomija Klajna. Ta edinega zaveznika najde v kljubovalnem odvetniku Edvardu Meliku, ki se po ženini smrti zažene v primer, kot da v njem išče lastno odrešitev.

Odlično odvetniško kriminalko Sodni dnevi sta napisala znani odvetnik Peter Čeferin in preiskovalni novinar Vasja Jager, ki sta poskrbela za napeto in »žmohtno« branje.

o knjigi v medijih

»Petra Čeferina poznate kot znanega slovenskega odvetnika, Vasjo Jagra pa kot enega prodornejših in bolj branih raziskovalnih novinarjev. Oba pa sta po novem tudi avtorja odvetniške kriminalke Sodni dnevi, ki je izšla pri Cankarjevi založbi. Naslov romana ne napoveduje konca sveta, pač pa napeto zgodbo, ki jo boste »pogoltnili« na mah. Pred tem pa preberite še, kaj sta o nastajanju nove slovenske kriminalke povedala avtorja.«
Intervju si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.


Več o knjigi:


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...