Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Utopljeni spomini

Michael Robotham
Utopljeni spomini
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-00-2648-8
Naslov izvirnika The Drowning Man
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Samo Kuščer
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
414 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
avstralsko leposlovje

Založnik o knjigi

Napet kriminalni roman o prevari, umoru in sprijeni starševski ljubezni, ki ga boste prebrali na mah.

Inšpektorja Vincenta Ruiza potegnejo ustreljenega iz Temze, nedaleč stran pa najdejo čoln s krvavimi sledmi treh oseb. Inšpektor se dogodka ne spominja, v žepu ima le fotografijo Mickey Carlyle, pogrešane sedemletnice, ki je izginila pred tremi leti – toda dekličin morilec je že nekaj časa za zapahi, kamor ga je poslal sam Ruiz.

Ko ga osumijo, da hlini izgubo spomina in prikriva resnico, se obrne po pomoč na prijatelja psihologa. Sledi ju najprej pripeljejo do neusmiljenega zločinca, ki trdi, da ima Ruiz nekaj njegovega, in zahteva to nazaj. Toda med sestavljanjem koščkov usodnega dogodka pridejo na dan informacije o dekličinem ugrabitelju, ki lahko postavijo celotni primer na glavo ...

Recenzija Bukla

Mednarodno uspešen avstralski pisec kriminalk Michael Robotham, v slovenščino je bil preveden njegov prvenec Osumljenec (2002), v novem psihološkem trilerju sledi inšpektorju Vincentu Ruizu, ki se ranjen zbudi v bolnišnici. Rešili so ga iz Temze, na čolnu pa so našli sledi krvi še treh ljudi. Ruiz se ne spomni pretekle noči, niti zadnjih nekaj tednov, ve pa, da je nazadnje sledil novim informacijam o izginuli sedemletni deklici Mickey Carlyle, hčerki nevarnega zločinca. Čeprav je storilec za zapahi, Ruiz verjame, da je še živa. Kolegi ga sumijo, da hlini amnezijo in je morda koga ubil, njegov prijatelj Joseph O\\'Loughlin pa mu svetuje, naj sledi dokazom. Bo mati še naprej žalovala za hčerko ali jo bo znova objela?

Katja Cingerle, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...