Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zadnji, ki bodo umrli

Tess Gerritsen
Zadnji, ki bodo umrli
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-01-3766-5
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Miha Avanzo
Urejanje Boris Bogataj

Tehnične lastnosti
trda vezava
31 x 15 cm
480 g
388 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Trije najstniki, ki se med seboj ne poznajo, se po naključnem spletu okoliščin znajdejo v istem okolju – kot žrtve navidezno brez z motivom opredeljenega nasilja, umorov njihovih staršev in kasneje tudi skrbnikov. V šoli in internatu za sirote naj bi se med drugim naučili tudi, kako sploh preživeti v zanje tako neprijaznem življenjskem okolju.
Tess Gerritsen je pred petindvajsetimi leti opustila uspešno kariero zdravnice internistke in se posvetila družini ter pisatel¬jevanju. V domovini je doživela priznanje že s prvim medicin-skim trilerjem Žetev (1996), ki se je uvrstil na seznam najbolje prodajanih knjig časopisa The New York Times. Sledile so tudi pri nas že prevedene uspešnice Grešnik, Izginule, Kirurg, Gospa X, Dvojnica, Klub Mefisto, Skrivnost zapuščenega vrta, Vajenec, Ledeni grob, Tiho dekle in Težnost.

Recenzija Bukla

Skrivnostna druščina Mefisto, ki se bori proti vsemogočnemu zlu, vodi šolsko posestvo Evensong, ki nudi zatočišče in izobrazbo vsem mladoletnim žrtvam grozljivih dejanj najhujših zlikovcev. Na skritem posestvu se tako sočasno znajdejo trije najstniki iz treh različnih družin in različnih koncev Amerike. Na prvi pogled se zdi, da jih ne druži prav nič skupnega, a ko se detektivka Jane Rizzoli in njena prijateljica, patologinja Maura Isles, z ekipo lotita raziskovanja njihove usode, se navidezno zamotani klobčič počasi le začenja odpletati. Bo Rizzolijevi in njenim pomočnikom uspelo razrešiti uganko, kdo streže po življenju trem najstnikom in zakaj? Napeti psihološki triler tudi tokrat postreže z vsem tistim, po čemer slovijo knjige Tess Gerritsen. Branje, ob katerem zadržuješ dih in ga prebereš na dušek!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...