Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Deček s tatujem na srcu

Simon Mičić
Deček s tatujem na srcu
34,00 € 34,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 1,02 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni Brezplačna poštnina (v Slovenijo)

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Vsemu si kos, VŽU Suzana Štravs s.p.
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-94068-0-9

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 16 cm
390 g
208 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Drugačna. Iskrena. Neposredna. Brez skrivnosti. Čustvena. Zapletena.

Prav takšna je ta knjiga. Knjiga, v kateri vas bo zgodba avtorja spravila v jok in vam naježila dlake po telesu. Prvinska zgodba, ki je do zdaj ni napisal še nihče. Zamolčana resnica, ki se je varno skrivala na srcu dečka, ki ni mogel odrasti. Sile spolne zlorabe, ki so se zgodile pred petintridesetimi leti, so ga omejevale in ovirale. Onemogočen mu je bil razvoj čustev, a zaradi tega je bilo razvito ogromno število prepričanj, navad in odvisnosti. To je zgodba, zaradi katere se vam bo spremenilo življenje.

Namen zgodbe je, da se o spolnih zlorabah začne govoriti na glas, da se opogumi še kakšen moški in spregovori o svoji bolečini, ki mu kroji življenje in ga ovira pri njegovem največjem namenu: BITI MOŠKI! Spregovorijo naj vse žrtve spolne zlorabe, ki jih nihče ne sliši, ko nemo kričijo NA POMOČ.

Ranjenih duš, ki jim je bila odvzeta osnovna pravica do razvoja čustev in s tem bistveno zmanjšana priložnost za ustvarjanje in kreiranje lastnega življenja, je preveč. USTAVIMO NASILJE NAD OTROKI!

Recenzija Bukla

Govorjenje o spolni zlorabi mladih fantov v najbolj občutljivih letih je (ne samo) v naši družbi še vedno tabu, zato gre občudovati pogum vsakega, ki je to sposoben priznati, še posebej, če to stori javno. Simon Mičić to stori v neprizanesljivi osebni knjižni izpovedi, v kateri pred nas položi svoje življenje, polno polomov in stranpoti, od alkoholiziranosti in izletov v psihiatrične ustanove do finančnih zlomov in socialnega neravnovesja, potem pa tako sebi in drugim razkrije, da pomemben vzrok za to korenini v dejstvu, da ga je očim v otroštvu spolno zlorabil. Boleče spoznanje, ki ga je desetletja odrival v nezavedno, in brezplodno razčiščevanje s storilcem pa pri njem ne povzroči sprijaznjenosti z obstoječim stanjem in vdanosti v življenjsko usodo, temveč ga spodbudi, da zakoplje po sebi in dosedanjem življenju ter v tem, skupaj z branjem knjig za samopomoč, najde moč za spreminjanje samega sebe ter kreativno destrukcijo preteklih slabih navad in uničujočega načina življenja. Iskreno.

Samo Rugelj, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...