Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Drugo življenje

S. J. Watson
Drugo življenje
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-00-2567-2
Naslov izvirnika Second life
Prevod Neža Vilhelm

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 13 cm
370 g
409 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman

Založnik o knjigi

Kako daleč bi šli, da bi odkrili resnico o nekom, ki ga ljubite?

Ko Julia, ki je nekoč želela postati poklicna fotografinja, sedaj pa je žena uspešnega londonskega kirurga, izve, da so njeno sestro brutalno ubili v Parizu, se ji sesuje svet. Sestrine smrti nikakor ne more sprejeti in na vse načine skuša ugotoviti – zakaj? Počasno odstiranje tančic s sestrinega skrivnostnega življenja pa jo nezadržno posrka vase in iskanje vzroka se spremeni v vznemirljivo raziskovanje njenih najbolj skritih čutnih želja. Medtem ko se na spletu zapleta z nevarnim tujcem, izgublja samo sebe … izgublja nadzor … izgublja vse.

Napet in nepopustljiv roman, ki raziskuje skrivna življenja posameznikov in temne kraje, na katerih se lahko znajdejo.

Recenzija Bukla

Pisatelj S. J. Watson je vode kriminalnega žanra razburkal z uspešnim psihološkim trilerjem Preden zaspim (2011), v katerem je posredno tematiziral izgubo spomina. V drugi knjigi, ki je tudi v izvirniku izšla letos, igra osrednjo vlogo pojem (spletne) identitete in skritih, vzporednih življenj, za katera bližnji ne vedo. Julija je poročena ženska in mama najstniku, ko izve, da je njena sestra umrla nasilne smrti. Policija primera ne jemlje dovolj resno, zato se Julija na svojo pest poda v globino skrivnosti, ki ovijajo sestrino brutalno smrt. Kmalu začne ugotavljati, da je Kate živela drugačno življenje od tistega, ki ga je prikazovala navzven, nekaj sila podobnega pa se zdaj začne dogajati Juliji. Zgodba se začne počasi in nadaljuje v hitrejšem tempu, pripoveduje pa o temnih plateh interneta.

Žiga Valetič, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...