Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Festival

Matej Mijatović
Festival
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Lepa beseda
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6766-37-1
Ilustracije Neža Trobec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21,5 x 16 cm
430 g
254 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
biografije in spomini
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Matej Mijatović (1977) je avtor, ki razburljive svetove ustvarja z iskrivimi besedami in igrivimi notami. V pisateljski preobleki se zdaj predstavlja s prvencem Festival, ki je lahko za bralca navdih ali oddih.

Recenzija Bukla

V istrskem mestecu Grožnjanu se v času vsakoletnega poletnega umetniškega festivala znajde Natali, čedna in prodorna novinarka, ki v ljubezni nima največje sreče. Njen nekdanji partner, fotograf Oliver, sicer poskuša zlepiti propadlo zvezo in se celo pripelje za njo v Grožnjan, a Natali ostaja neomajna. K njeni odločitvi, da se z Oliverjem ne bo več zapletala, pripomore tudi srečanje z neustav ljivo čednim francoskim umetnikom Jeanom, ki jo takoj začara, ob tem pa tudi on ne ostane ravnodušen. A kaj, ko vmes posežejo sence preteklosti, ujete v skrivnosti gostilničarja Nenada in tudi umetnika Jeana … Večplastna zgodba odpira ogromno tem, ki jih mladi pisatelj spretno prepleta med sabo ter s tem ritem zgodbe nadgradi s še več neustavljivega mika. Branje, ki te potegne vase tako z izdelanimi liki kot tudi dialogi, izžareva privlačnost in strast, ki se jima je vredno prepustiti!

Vesna Sivec Poljanšek; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...