Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Grofova igra zapeljevanja

Samska dekleta, knj.4
Laura Lee Guhrke
Grofova igra zapeljevanja
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-34-6
Naslov izvirnika With seduction in mind
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Esther Košir
Urednik Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
260 g
397 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > leposlovni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Njen predlog ... Za mlado žensko brez družinskih vezi, ki mora delati, da preživi, je v londonski družbi zelo težko. Povrhu vsega Daisy Merrick že zelo pogosto odpuošajo iz službe. Ko ta gospodična brez dlake na jeziku znova pristane na cesti, se domisli načrta, ki bi ji lahko omogočil prihodnost, o kakršni si niti sanjati ne upa.

Samo eno manjšo težavo ima. Njen uspeh je v celoti odvisen od najbolj popadljivega, najbolj nemogočega in neomajnega človeka, kar jih je kdaj spoznala.

Njegova rešitev ... Sebastian Grant, grof Avermore, je najzloglasnejoi angleški pisatelj. Vsem dobro znani razvpitež, ki ga veliko bolj zanimajo igre kot delo in ki nima niti najmanjšega namena sodelovati z Daisy, ki se z neumnim načrtom pojavi na njegovem pragu. Izzivalna lepotica z ognjeno rdečimi lasmi tako silovito vzdrami njegove čute, da se Sebastian zave, da obstaja samo en način, da jo ustavi. Zapeljevanje.

Recenzija Bukla

Daisy Merrick nikakor ne more obdržati službe, v resnici pa si želi postati uspešna pisateljica. Njena najnovejša služba je, da iz rok nekoč priznanega avtorja Sebastiana Granta, grofa Avermorea, dobi roman, s katerim zamuja že nekaj let, medtem pa se tudi sama izuči preciznejših tehnik pisanja. Avermore je bil pred nekaj leti zasvojen s kokainom, ki mu je sicer pomagal pisati veliko, a slabo. Prepričan je, da ne more več napisati ničesar dobrega. Daisy pa se v nalogo požene kot lokomotiva in Sebastiana prosi, prepričuje, moleduje, izsiljuje in nazadnje podkupuje, da vendarle popravi svoje staro pozabljeno besedilo. Podkupnina? Sprva samo poljubi. Toda kmalu si oba želita še veliko več ... Razvijanje pisateljske žilice ni bilo še nikdar tako kratkočasno!

Klara Jarc, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...