Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Je bila vse samo prevara?

Pirati, knj. 2
Nieves Hidalgo
Je bila vse samo prevara?
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-32-2
Naslov izvirnika Dime si fue un engaňo
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Vesna Česnik Korošec
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
260 g
381 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > leposlovni roman
špansko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

V tem ljubezenskem romanu, ki se odvija v Franciji v času kralja Ludvika XIV., se srečajo ljubezen, izdajstvo in maščevanje.
Phillip Villiers se je zaradi izdajstva spremenil v strašnega kapitana Misijonarja, ki mu na čelu skupine mož, ki jim ni mar za življenje ali smrt, uspe pozabiti svojo preteklost s francoskega dvora. Nekega dne prejme pismo, ki v njem prebudi čustvo, za katerega je mislil, da ga je potisnil na stran: sovraštvo do ženske, ki ga je prodala, mu strla srce in njegovo življenje spremenila v pekel.

Chantal-Marie Boissier živi samo za to, da bi se maščevala človeku, ki jo je zlobno izsiljeval, jo pognal v pogubo in jo oropal prihodnosti z moškim, ki ga je ljubila. Za dosego tega brez oklevanja slepari, vohuni in se druži z ljudmi dvomljive morale. Sredi spletk dvora Ludvika XIV. se bosta morala odločiti, ali se bosta še naprej spopadala spopadala ali si bosta v ljubezni dala vnovično priložnost.

Nieves Hidalgo je prejemnica priznanja za najboljšo špansko avtorico ljubezenskih romanov.

Recenzija Bukla

Španska avtorica nam tokrat razkriva intrige s francoskega dvora 17. stoletja. Phillip Villiers je pobegnil iz Francije, ko ga je izdala Chantal-Marie Boissier, ženska, ki jo je ljubil. Phillip velja za mrtvega, a se skrivaj vrne v Francijo, ko izve, da je Chantal zdaj sama žrtev spletke. Rad bi se ji maščeval, obenem pa mora izvedeti, ali je kaj resnice v prijateljevem sporočilu. Chantalina plat zgodbe je drugačna, vendar nikoli ni dobila priložnosti, da bi Phillipu povedala resnico. Dolgo se je trudila, da bi našla dokaze proti Chevalierju, ki je kriv za nesrečen razplet, in se mu maščevala, vendar jo ujamejo. Reši in skrije jo Phillipov prijatelj, potem pa se na vratih nenadoma znajde sam Phillip. Bo zdaj dobila priložnost, da mu pojasni celotno zaroto?

Klara Jarc, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...