Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kam si odšla

Čarobna zgodba o svetu izgubljenih stvari
Cecelia Ahern
Kam si odšla
32,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-00-1049-4
Naslov izvirnika A Place Called Here
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Darja Marinšek

Tehnične lastnosti
trda vezava
23 x 16 cm
354 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
irsko leposlovje

Založnik o knjigi

Sandy Shortt je obsedena z manjkajočimi in izgubljenimi stvarmi. Od dneva, ko je izginila njena sošolka Jenny-May Butler, se Sandy ne more nehati spraševati, kaj se zgodi s stvarmi – ali z osebami – kadar te izginejo, in iskanje odgovora na to vprašanje postane njeno življenjsko poslanstvo.

Jack Ruttle si obupano želi najti svojega mlajšega brata Donala, ki je pred letom dni izginil neznano kam. Ko nekoč naleti na oglas za Sandyjino agencijo za pogrešane osebe, je prepričan, da je našel odgovor na svoje molitve in da bo s Sandyjino pomočjo končno našel svojega brata.

Nato pa nekega dne izgine tudi Sandy. Znajde se v nenavadnem kraju, popolnoma drugačnem od sveta, ki ga pozna, in prvič v življenju jo mine neusahljiva želja po iskanju pogrešanih stvari. Njena edina želja zdaj postane najti pot domov.

Cecelijina pisateljska kariera se je začela, ko je zaključila študij novinarstva in medijskih študij. Je tudi avtorica romanov P. S. Ljubim te, Na koncu mavrice in Če bi me videla (zadnja dva kmalu izideta v slovenščini). Producentska hiša Warner Brothers je posnela film po romanu P. S. Ljubim te, pri studiu Disney pa pripravljajo glasbeni film, prirejen po delu Če bi me videla. Cecelia živi v dublinskem okrožju.

Nov magični roman Cecelie Ahern, avtorice uspešnic P. S. Ljubim te, Dar, Hvala za spomine, Če bi me videla.

“Romani Cecelie Ahern so prežeti s pravljičnim duhom.” Glamour

“Čudovito … prežeto s smehom in žalostjo.” Heat

Očarljiva, nepričakovana zgodba o ljubezni, prijateljstvu, pogumu, izgubi …, ki bo zagotovo spet nova uspešnica Cecelie Ahern.

Senzacionalen roman, ki dokazuje, da ljubezen nikoli ne umre.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...