Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Klub Fantazija

Erotični roman
Joan Elizabeth Lloyd
Klub Fantazija
11,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Žepnice
Leto izdaje 2008
ISBN 978-961-01-0554-1
Prevod Miro Mrak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
375 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Jenna v svojem malem mestu nenadoma začuti tesnobo, saj ni zadovoljna z mislijo, da bo v večno enakem in ustaljenem ritmu preživela svoje življenje z možem, hišo in psom. Zato se odloči, da bo zapustila svojo sestro dvojčico in fanta. Odpravi se v New York, kjer se nastani pri stari prijateljici Chloe. Kaj kmalu pa spozna, da Chloein način življenja ni ravno običajen. Po nekaj burnih seksualnih dogodivščinah se dekleti odločita, da bosta ustanovili klub, ki bo izpolnjeval najbolj divje, skrivne erotične fantazije. Ideja pa ni povezana samo s telesnimi užitki, ampak jima začne prinašati tudi veliko denarja. A slej ko prej se Jenna znajde pred odločitvijo svojega življenja: ali živeti materialno preskrbljena v središču sveta ali pa se prepustiti.

Recenzija Bukla

Ameriška pisateljica erotičnih romanov se s Klubom Fantazija slovenskim bralcem predstavlja prvič. Jenna živi mirno življenje v majhnem mestu, s sestro dvojčico si delita hišo, službo imata pri istem podjetju, kjer je Jenna spoznala tudi svojega fanta. Ko jo Glen zasnubi, pa Jenna ugotovi, da se v svojem življenju pravzaprav počuti utesnjeno, zato fanta zavrne in odpotuje k prijateljici v New York. Tam se zaplete v nekaj divjih seksualnih dogodivščin in po spletu okoliščin s prijateljico kmalu ustanovita klub za izpolnjevanje skritih erotičnih fantazij. Vroče branje za vroče poletne noči.

Polona Prodnik

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...