Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Koliba

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-01-1256-3
Naslov izvirnika The Shack
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Ljubica Klančar

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
310 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
kanadsko leposlovje

Založnik o knjigi

Koliba je prvenec Kanadčana Williama Paula Younga, ki je bil nekoč zgolj neznan uradnik in nočni vratar. Roman je napisal kot božično darilo za svojih šest otrok in ga pravzaprav ni nameraval objaviti. Prepričali so ga šele prijatelji, potem ko so knjigo prebrali. Izdal jo je leta 2007 v samozaložbi, nato pa je navdušenje šlo od ust do ust in nenadoma je postala eno najbolje prodajanih del v ZDA.

Mack odpelje svoje tri najmlajše otroke na taborjenje. Med veslanjem po jezeru sin skoraj utone. Mack mu pohiti na pomoč in pusti na obali hčer Missy samo. Ko se vrne, je ni več. V oddaljenem gozdu policija odkrije zapuščeno kolibo, kamor je morilec odpeljal Missy, a njenega trupla nikoli ne najdejo. Mackovo življenje se spremeni v Veliko žalost, kakor stanje svojega duha poimenuje sam. Nekega dne Mack prejme pismo, v katerem ga \'Očka\' vabi na srečanje v kolibo. Povabila ne razume popolnoma, saj s svojim očetom že od mladosti ni imel stikov. Prešine ga, da bi bilo sporočilo lahko od Boga. Tako se sam odpravi v kolibo, kjer preživi nadvse razsvetljujoč konec tedna …

Izjemno književno delo, ki vas popelje naravnost v srce in naravo Boga sredi bridkega človeškega trpljenja. Osupljiva zgodba vas bo pripravila do tega, da boste o Božji osebi in načrtih razmišljali širše, kot ste kadarkoli sanjali.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...