Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Lastimo si nebo

Luke Allnutt
Lastimo si nebo
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3795-8
Naslov izvirnika We own the sky
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Ana Koren
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
330 g
374 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
osebna rast, duhovnost in ezoterika
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zdi se, da je Rob Coates zadel na loteriji življenja: poročen je s čudovito ženo, sklenil je uspešen posel in – najpomembneje – ima krasnega sinčka Jacka, s katerim je vsak dan razburljiva dogodivščina. Nato Robovo družino prizadene strašna bolezen in kolo sreče se zasuka. Nenadoma ostane sam, uteho pa išče v fotografiranju nebotičnikov in visokih pečin, ki sta jih nekoč obiskovala z Jackom. In ko se zdi vse upanje izgubljeno, se Rob poda na nepozabno potovanje ter znova najde smisel življenja in dar odpuščanja.

Očarljiva in presunljiva pripoved Lastimo si nebo bo še dolgo odzvanjala v dušah vseh bralcev, ki so tudi sami utrpeli izgubo ali izkusili silno ljubezen. Luke Allnutt je v svojem navdihujočem prvencu ustvaril osupljivo in pretanjeno zgodbo, ki opeva moč prave ljubezni, ter dokazal, da lahko celo ugaslo srce znova utripne v življenje.

Recenzija Bukla

Ganljiva zgodba o mladi družini Coates, ki povezuje očeta Roba, mamo Anno in šestletnega sinka Jacka, pripoveduje o soočanju z usodnimi razlogi in posledicami, ki živ ljenje obrnejo na glavo. Srečno družinico pretrese bolezen najmlajšega člana, ki mu odkrijejo tumor na možganih. Kako starši in okolica sprejmejo to tragično diagnozo, kako se bojujejo z njo? Tradicionalna medicina malemu Jacku ne more obljubiti ozdravitve, zato oče odpelje sinka v Prago na eksperimentalno zdravljenje, kar povzroči hud razdor med Jackovo mamo in očetom. Ta je podlegel internetni prevari, ki jo je ustvaril oče umrlega dečka z enako diagnozo. Spletno laž je razširil zato, ker se ni mogel soočiti s sinovim neuspešnim zdravljenjem, izvajalec katerega se na koncu vendarle znajde za zapahi. Čeprav se Jackovi starši ločijo, saj oče Rob postane alkoholik in skupno življenje z njim za Anno postane nemogoče, je konec napisan v znamenju sprave in soočenja z nenadomestljivo izgubo.

Sonja Juvan, Bukla 143

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...