Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Milijon majhnih koščkov

Pretresljiva izpoved odvisnika
James Frey
Milijon majhnih koščkov
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2009
ISBN 978-961-00-0948-1
Leto izdaje izvirnika 2005
Prevod Ana Pogačar
Spremna beseda Andrej Kastelic

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 13 cm
520 g
476 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
biografije in spomini
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Odvisnik je odvisnik. Vseeno je, ali je odvisnik bel ali črn ali rumen ali zelen, bogat ali reven ali nekje na sredini, najslavnejši človek na svetu ali najbolj neznan. Vseeno je, ali je odvisen od drog, alkohola, zločina, seksa, nakupovanja, hrane, iger na srečo, televizije ali prekletih Kremenčkovih. Življenje odvisnika je vedno enako. Ni veselja, ni glamurja, ni zabave. Ni dobrih dni, ni radosti, ni sreče. Ni prihodnosti in ni rešitve. Je samo obsedenost. Vseobsegajoča, popolnoma neustavljiva, silna obsedenost.

James Frey se je prvič napil pri desetih, pri enajstih poskusil travo, se pri dvanajstih zadeval s tabletami, pri petnajstih preprodajal drogo, pri osemnajstih snifal kokain in pri dvajsetih kadil krek. Pri triindvajsetih se je znašel na kliniki za zdravljenje odvisnosti, kjer so mu povedali, da ima tako uničeno telo, da bo v nekaj tednih umrl, če bo nadaljeval s takšnim življenjem.

Knjiga Milijon majhnih koščkov – prevedena v več kot 30 jezikov in v slovenskem prevodu opremljena s predgovorom Andreja Kastelica – je avtorjeva literarizirana avtobiografija, polna vzponov in padcev, strahov in občutkov nemoči pa trme in vztrajanja, ki so nujni spremljevalci odvisnika na poti k ozdravljenju.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...