Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moški, ki ni poklical

Rosie Walsh
Moški, ki ni poklical
29,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Kapučino
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5200-2
Naslov izvirnika The man who didn't call
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Danica Križman
Urejanje Darja Marinšek

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
460 g
359 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Sarah tako kot vsako leto pripotuje iz ZDA na dopust v domačo Anglijo. Popolnoma nepričakovano preživi sedem nepozabnih dni z moškim, ki ga komaj pozna – in se vanj brezglavo zaljubi. Prepričana je, da bosta z Eddiejem skupaj za vedno, toda ko se morata za nekaj dni ločiti, od njega ni več glasu. Prelomil je vse obljube. Prijatelji ji prigovarjajo, naj ga pozabi. Saj se vendar nešteto ljubezenskih zvez konča, še preden se dobro začnejo, mar ne? Toda Sarah se ne more znebiti občutka, da se je pogreznil v molk in pretrgal stike s svetom, ker se mu je nekaj zgodilo.

To je prvi roman angleške avtorice Rosie Walsh, ki ga bo maja, istočasno kot pri nas, izdala pod svojim imenom. Pred tem je napisala štiri romane pod psevdonimom Lucy Robinson. Z možem živi v Bristolu, piše, igra violino, pleše, kuha, vadi jogo in se ukvarja s prostovoljstvom.

Recenzija Bukla

Simpatična avtorica, rojena na angleš kem podeželju, je več let delala na televiziji in v gledališču ter pisala zabaven blog o svojih neposrečenih zmenkih. Njene zgodbe je opazila urednica žanrskih romanov ugledne angleš ke založbe in ji naročila, naj se loti pisanja knjige. Prve štiri ljubezenske štorije je tako napisala pod psevdonimom Lucy Robinson, pod pričujočo, svojo peto pripoved, pa se je prvič podpisala s pravim imenom. Romantično zgodbo z nepričakovanim preobratom so še pred izidom razglasili za ljubezensko zgodbo leta in sočasno z izvirnikom jo lahko beremo tudi v slovenščini. Sarah, na pragu tridesetih let, ob krajšem obisku domačih krajev naključno sreča očarljivega domačina Eddija, sorodno dušo. Skupaj preživita sedem nepozabnih dni. Po sladkem obetu skupne prihodnosti pa Eddi nepričakovano izgine in ne pokliče več. Ko se odstirajo tančice njunega kratkotrajnega razmerja, spoz navamo tudi žalostno družinsko zgodbo in vzroke njenega pobega na drugi konec sveta. Toda zakaj je iz njenega življenja pobegnil Eddi? Se mu je kaj zgodilo? S pomočjo prijateljev in družine se poda v smeri drobnih sledi, ki ji ne dajo miru in jo na koncu pripeljejo do … nje same. Več kot vabljivo poletno branje.

Beti Hlebec, Bukla 143

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...