Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Očetovi udarci

Marija Švajncer
Očetovi udarci
19,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Kulturni center Maribor
Zbirka Frontier
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7030-17-4
Leto izdaje izvirnika 2017
Urejanje Peter Dobaj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14,5 cm
280 g
188 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje
leposlovje > leposlovni roman
slovensko leposlovje

O knjigi

Mladinski roman Očetovi udarci je nastal kot odziv na nasilje v današnji slovenski družbi in obsodba nesprejemljivega dogajanja v literarni obliki. Zgodba ni obarvana osebno, saj je bil avtoričin oče, pisatelj janez Švajncer, prijazen in prijeten človek.

Sprejela sem, da se mi kdaj pa kdaj kaj posreči. Ko pa se naslednjega dne vse ruši in drobi, zmorem počakati, da pride čas, ko koščke zlepim, zdrobljene delce pometem na kup in sem pri vsem tem še vedno mirna. Oprostila sem si, da nisem zmogla ukrepati. Bila sem tako zelo nemočna in potisnjena v kot, vendar si tega ne zamerim več. Velikokrat pa se mi zgodi, da me očetova senca prekrije in takrat ne morem niti jokati niti hlipati. Samo tišči me v prsih. Z glasbo se začne spet oglašati dekle iz preteklosti. Vidim jo in slišim njene besede. Toda glasba me tudi rešuje, in tako mi ječisto dobro.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...