Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pokvarjena palača

serija Royalovi, knj. 3
Erin Watt
Pokvarjena palača
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3678-4
Naslov izvirnika Twisted palace
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Eva Žerjav
Urejanje Tina Benedičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
320 g
365 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
ameriško leposlovje

O knjigi

Med najhujšimi sovražniki in nepričakovanimi zavezniki se najstnika trudita obvarovati vse, kar jima pomeni največ. Ella Harper je premagala vse izzive, ki jih ji je življenje prineslo na pot. Je vztrajna, trdoživa in pripravljena narediti vse, da zaščiti ljudi, ki jih ima rada. Toda izzivi ob soočanju z davno izgubljenim očetom in reševanje fanta, čigar življenje visi na nitki, so morda celo za Ello prehud zalogaj. Reed Royal se hitro razjezi in še hitreje udari. Toda navada, da se z vsemi ovirami spopada z nasiljem, se mu maščuje. Če hoče rešiti sebe in dekle, ki jo ljubi, se ne bo smel ozirati na svojo mučno preteklost in omadeževani ugled. Nihče ne verjame, da bo Ella kos Royalovim. Vsi so prepričani, da bo Reed vse pogubil.Morda imajo prav. Ves svet se je zarotil, da ju loči, zato morata Ella in Reed najti način, da bosta premagala zakon, rešila svoji družini in razvozlala vse skrivnosti v njihovi pokvarjeni palači.

Recenzija Bukla

V veliki mestni palači Royalovih so po materini smrti živeli samo fantje, oče s štirimi sinovi, pred kratkim pa se jim je pridružila mlada sirota Ella, hči družinskega prijatelja. Royalovi fantje so lomilci ženskih src, slovijo pa tudi po hitri jezi, a njihovi odvetniki so jih do zdaj uspešno reševali pred težavami. Dokler nekega dne nekdo ne umori očetove nove zaročenke. Za umor obtožijo enega od sinov, Reeda, ki se je zapletel že z mnogimi dekleti, a pred kratkim je svoje srce podaril mladi Elli in vse kaže, da tokrat misli resno. Družinski odvetnik Reeda nikakor ne more oprati krivde, saj so ga kamere ujele, ko se je zadnjo noč smukal okoli stanovanja žrtve. Ali bodo nedotakljivi družini tokrat stopili na prste? Lahko pogumna Ella reši svojega ljubega Reeda pred zaporom in ubrani ugled stanovalcev Royalove palače? Napeto zgodbo sta napisali dve avtorici, ki sta se pod enotnim imenom podpisali že pod Princeso na papirju in Zlomljenega princa.

Beti Hlebec, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...