Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prepovedana ljubezen

Prvi del serije Prepovedana ljubezen
Sophie Jackson
Prepovedana ljubezen
34,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Strasti
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4636-0
Naslov izvirnika A pound of flesh
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Katja Mikelj
Urejanje Urška Kaloper

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
630 g
484 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > leposlovni roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Prepovedana ljubezen je najslajša. Kat Lane, ki so ji pred petnajstimi leti umorili očeta, je učiteljica v zaporu in med njenimi učenci se znajde tudi čeden in skrivnosten Wesley Carter, ošabni zapornik, ki se ga drži slab sloves. Toda izkaže se, da knjige ne smemo soditi po platnicah ... Kat namreč ugotovi, da je Wesley vse kaj drugega kot le jezni mladenič z ulice in da ji morda celo lahko pomaga razjasniti očetov umor. Obenem pa začuti, da jo njen drzni učenec tudi nadvse privlači ...

Recenzija Bukla

Kat Lane je pred petnajstimi leti nekdo med napadom na njenega očeta rešil življenje. Svoje poslanstvo po travmatičnem dogodku najde v poučevanju zapornikov. Eden od njih ji zna s svojo trmo zares dvigniti pritisk – Wes Carter je bister in malce vase zagledan, poučevanje v skupini pa se zanj ne obnese. Da bi mu pomagala do pogojnega izpusta, ga začne individualno poučevati in s tem odpre vrata, ki se jih ne da več zapreti. Na dan bodo prišle skrivnosti in neverjetna naključja, vsa prtljaga mladega moškega, ki je odraščal na cesti, in ženske, ki jo je že v otroštvu zaznamovala izguba. Prepovedana strast med (bivšim) zapornikom in učiteljico je le začetek serije, ki je bila podobno kot Petdeset odtenkov najprej internetna senzacija.

Klara Jarc, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...