Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Samo jaz

trilogija Ob tebi, knj. 3
Jojo Moyes
Samo jaz
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Kapučino
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5198-2
Naslov izvirnika Still me
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Kaja Bucik Vavpetič

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
520 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

»S ponosom nosi svoje progaste nogavice. Živi drzno. Samo živi.«

S temi besedami se je za Louiso Clark začelo življenje brez Willa. Strta in izgubljena se po njegovi smrti dolgo ni mogla postaviti na noge, toda zdaj je pripravljena na nov začetek. V želji, da bi končno odkrila, kdo je, sprejme službo v New Yorku, mestu neskončnih možnosti. Pričaka jo prestižen svet limuzin, dragih oblačil in slavnostnih večerij, ki je svetlobna leta stran od doma, družine in Sama, moškega, ki jo je ujel, ko je pristala na tleh. A ko prvi čar mine, Lou ugotovi, da še vedno ni doumela Willovih besed. Naposled se znajde pred izbiro. Bo dovolj pogumna, da se bo odločila za tisto življenje, ki jo bo zares osrečilo?

Britanska pisateljica Jojo Moyes je z ganljivo pripovedjo Ob tebi spravila v jok bralke po vsem svetu in nato na številne prošnje napisala nadaljevanje Brez tebe; s tretjo knjigo o Louisi Clark je dokončno potešila vse tiste, ki se jim Loujina zgodba še ni zdela končana.

Recenzija Bukla

Ganljiva pripoved mlade in preproste Louise Clark, ki se je po Willovi smrti dolgo skrivala pred svetom, je po prvem delu (Ob tebi) in njegovem nadaljevanju (Brez tebe) končno dobila tretji del, epilog, ki naj bi zadovol­jil radovedne bralce po vsem svetu. Bivši sodelavec, Willov fizioterapevt in prijatelj Nathan, tokrat Louisi pomaga najti službo pri drugi premožni družini v New Yorku. Postala naj bi spremljevalka nove žene uspešnega podjetnika in tako Lou nenačrtovano pade v privilegiran svet bogatih prebivalcev razkošnega poslopja na Manhattnu. Bodo luksuzne večerje, draga oblačila, velike limuzine in eminentna družba mladih spletkarskih bogatašev kaj spremenili njen značaj? Družina v Angliji, mama, oče, ded in sestra z nečakom, je neskončno ponosna nanjo, a kaj se bo zgodilo z njenim ljubljenim reševalcem Samom, ki je ostal doma in jo lahko le občasno obišče. Bo oceanska razdalja ohladila njuno ljubezen ali pa bo Lou tokrat znala odmisliti vse drugo in bo ostala zvesta sami sebi?

Renate Rugelj, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...