Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Telo
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3696-8
Naslov izvirnika Body
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Mojca Svetičič
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
310 g
345 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

O knjigi

Gillian Callahan je mlada in samozavestna ženska, čeprav ima za seboj težko preteklost, ki so jo zaznamovali napačni moški. Pretekle izkušnje se povežejo z novim poglavjem v njenem življenju, ki se odpre takole:

»Moški žensko uničijo.Še posebej taki, kot je Chase Davis. Osupljivo lepi, nadpovprečno inteligentni, neverjetno bogati in neznansko vplivni. Niti najmanjše možnosti nisem imela.Nisem hotela biti njegova.Nisem hotela postati odvisna od njega. Nisem se hotela zaljubiti vanj. Odgovora ni poznal in prepustila sem se temu oblastnemu, samozavestnemu, gospodovalnemu, zahtevnemu in dominantnemu moškemu. Ko je prišel v moje življenje, sem si ravno opomogla od zveze z moškim, ki me je skoraj uničil. Sestre po srcu so mi rekle, naj tvegam. Naj ga spustim blizu. To sem naredila in v moje življenje je prinesel tako močno sonce, da me je oslepilo …Moški žensko uničijo. Celo prilastijo si jo.«

Zato so srečni konci lahko samo začasni.

Recenzija Bukla

Gillian Callahan - Gigi zbira finančna sredstva za dobrodelno organizacijo Varno zavetje, ki je nekoč tudi njej pomagala, da se je izkopala iz nasilnega razmerja. Sodeluje na sestanku upravnega odbora in ugotovi, da je predsednik nihče drug kot Chase Davis – najbolj vroč moški, kar jih je videla – , ki ga je spoznala prejšnji večer. Poleg tega je bajno bogat, posesiven in humanitarec leta. Medsebojna privlačnost ju popelje v romanco, ki požene kri po žilah. Oba skrivata del svoje preteklosti, a ta hitro začne uhajati na plano. Konec dober, vse dobro ... Za zdaj. Čakamo nadaljevanja, do takrat pa je to pravšnje branje za ljubiteljice erotičnih serij s kančkom spletk, prestiža, nekaj solza in veliko vročih strani.

Klara Jarc, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...