Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tista reč

Melvin Burgess
Tista reč

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Cankarjeva založba
Zbirka Najst
Leto izdaje 2004
ISBN 961-231-499-3
Prevod Jure Potokar

Založnik o knjigi

Tista reč je tista reč, o kateri se ne govori, se ne sme govoriti ali pa se ne zna govoriti - seks namreč. In če se o seksu ne zna govoriti, imajo že dovolj zmedeni pubertetniki še toliko slabša izhodišča za oblikovanje pristnega in iskrenega odnosa do sebe in nasprotnega spola. Kako izgleda najstniška seksualnost brez čustvene podlage, nam pokažejo trije prijatelji, ki vsak na svoj način naredijo prve korake v svet brezobzirne spolnosti. Dino se levi v plejbojčka, Ben skače v posteljo s profesorico umetnosti, Jonathon pa najde simpatijo v dekletu, iz katere se sošolci delajo norca, ker ni ravno manekenka.

Recenzija Bukla

Ena najbolj zabavnih knjig o odraščanju in spolnosti v najstniškem času sledi zgodbi treh fantov – Dina, Bena in Jonathana. Dino pripravlja zabavo in prijateljici Jackie obljublja vse najlepše in divji »after«, vendar na koncu ni ona tista, s katero pristane v postelji. Sedemnajstletni Ben se je zapletel z učiteljico dramskega pouka in nenadoma ne more več obvladovati njenega nevarnega poželenja: gospodični Young ne zadoščajo več četrtkovi večeri pri njej doma, ampak ga hoče kar v šoli. Jonathanova punca Debie je sicer prijazna in tudi za stvar, a kaj bi rekli sošolci, če bi se dal dol s tako debelajso …

Ana Duša

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...