Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Učitelj

Katerina Diamond
Učitelj
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3255-7
Naslov izvirnika The teacher
Prevod Maša Sitar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
334 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
leposlovje > kriminalni roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Mislite, da veste, komu lahko zaupate? Mislite, da poznate razliko med dobrim in zlim? Ne bi se mogli bolj motiti …

V avli prestižne devonske deške šole so našli obešeno ravnateljevo truplo. Nekaj ur pred tem je možakar prejel paket in samo on je lahko razumel nenapisano sporočilo v njem. Vedel je, da je to konec.

V Exetru se pojavi še več grozovitih umorov, zato morata narednica Imogen Grey in detektiv Adrian Miles rešiti primer ter mestu znova zagotoviti varnost. Toda znajdeta se v mreži korupcije, laži in izkoriščanja in vsak korak ju vodi bliže mračni skrivnosti, ki se skriva v njunem mestu. Ko že odkrijeta morilčev motiv, se pojavi ključno vprašanje: jima bo res uspelo ustaviti bistroumnega in izmuzljivega morilca?

Prvovrsten psihološki triler Katerine Diamond, ob katerem se porajajo tri asociacije: premeteno, fascinantno, strašljivo. Z drugimi besedami: kriminalka, ki je ni mogoče odložiti.

Recenzija Bukla

Detektiv Adrian Miles in narednica Imogen Grey sta nova delovna partnerja na policiji v Exetru, ki se morata že kmalu potem, ko začneta delati skupaj, soočiti s precej nenavadnim primerom: na prestižni deški devonski šoli najdejo obešenega ravnatelja, ki je nekaj ur pred tem dobil sumljiv paket, ki ga je najverjetneje pognal v prisilno smrt. Ko Miles in Greyeva kopljeta globlje in raziskujeta primer, se začnejo pojavljati nova trupla, mesto pa zanju začne utripati v neprijazni tišini, pod katero seveda brbota, tako da morata dati vse od sebe, da prideta do pravih odgovorov. Katerina Diamond je nova britanska zvezda kriminalnih srhljivk, ki ji je že izšel naslednji roman The Secret z enakima glavnima likoma v osrednjih vlogah.

Samo Rugelj, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...