Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Urban, sodoben ati ali oči

Samo Rubin
Urban, sodoben ati ali oči
31,20 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Ved
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-6814-33-1
Leto izdaje izvirnika 2011

Tehnične lastnosti
trda vezava
256 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Urban in Urša živita v Štepanjskem naselju v Ljubljani, s sinom Anejem in hčerko Ano. Urban, po izobrazbi  matematik, bi bil idealen družinski človek, če ne bi bil tako zelo skop in na skrivaj malce zaljubljen v Uršino sestro. Urša, profesorica angleščine, zelo veliko časa preživi na raznih internetnih forumih in Facebooku …

Odlomek

Anejevo spanje je bilo kot izmensko delo. En teden je spal kot polhek, drugi teden pa je bedel kot čuk. Če bi samo bedel in se ne bi drl, bi bilo krasno. Pa se je drl, da bi zbudil polovico Štepanjca, če bi ga pustila jokati. Danes so vsi polni nasvetov, kako moraš otroka kar pustiti, da joka. Naj kar joka. Se bo že naveličal in znova zaspal. Zanimivo pri tem pa je, da tega nikoli ne predlaga neposreden sosed v bloku.

Nekateri sodobni starši berejo priročnike in revije o nosečnosti in starševstvu kot Sveto pismo in tudi verjamejo vanje kot v Sveto pismo. Tiste, ki so posvečeni nosečnosti, je Urban poimenoval Stara zaveza, tiste, katerih vsebina se začne po rojstvu, pa Nova zaveza.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...