Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vojvode imajo raje svetlolaske

Loretta Chase
Vojvode imajo raje svetlolaske
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3240-3
Naslov izvirnika Dukes prefer blondes
Prevod Mojca Svetičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
382 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > leposlovni roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Snubci, ki si podajajo kljuko na vsaka dva tedna in ki ne vidijo drugega kot njen videz (treba je priznati, da je osupljiv), grejo lady Clari Fairfax na živce. V želji, da ne bi bila samo okrasek, se zateče k dobrodelnosti. Ko se v težavah znajde revni otrok, se obrne na visokega, temnolasega in napornega advokata Oliverja Radforda.

Čeprav Radford nepričakovano postane verjetni dedič za vojvodstvo, nikoli ni bil del visoke družbe in svetlolasa lepotica, čeprav ni povsem brez možganov, ravno ne sodi v njegove načrte. Toda Clari uspe omajati njegovo trdno prepričanje, in ko se v daljavi začnejo oglašati poročni zvonovi, mu ne ostane drugega, kot da se trudi, da zaradi nje ne bi povsem izgubil glave.

To je po vseh standardih neobičajen zakon, toda Oliver in Clara sta daleč od običajnega. Bosta najbolj občudovana dedinja v visoki družbi in najbolj naporen londonski samec postala žrtvi neustavljivega hrepenenja?

Recenzija Bukla

Loretto Chase bralci poznajo že nekaj let, zdaj pa smo dobili še en iskriv prevod z nenavadno zgodbo. Lady Clara Fairfax, osupljiva po videzu, inteligentna in samosvoja po naravi, se za pomoč pri iskanju izginulega dečka obrne na razvpitega advokata Oliverja Redforda, ki svoje poslanstvo izpolnjuje s srcem in se pri tem bolj malo ozira na družbena pravila. Oba presenečeno ugotovita, da se pravzaprav poznata iz otroških let, ko sta skupaj s pestmi branila Clarino čast. Njuna ostra uma in jezika se odlično ujameta, za ukradene poljube se ne opravičujeta, med Clarino težko boleznijo pa se zavesta, da je med njima tudi ljubezen. Zanjo se bosta borila tudi proti volji Clarinih staršev, ki sta svojo hčer vzgajala, da bo postala vojvodinja.

Klara Jarc, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...