Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Astrološki vodnik za strta srca

Silvia Zucca
Astrološki vodnik za strta srca
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-00-2650-1
Naslov izvirnika Guida astrologica per cuori infranti
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Petra Berlot Kužner
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
450 g
512 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
italijansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Humorna pripoved o peripetijah ženske, ki upa, da ljubezen vendarle ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.

Za Alice Bassi, ki je že pošteno zakoračila v trideseta, je samska (ne po svoji izbiri) in je v karierno precej neobetavni službi, je novica o poroki njenega še nepozabljenega bivšega kot pregovorni milostni strel. In kot da to ne bi bilo dovolj, na malo televizijsko postajo, na kateri dela, pride Davide Nardi. Z magnetno privlačnostjo in nedoumljivim nasmeškom bi znal postati Alicein prepovedani sen … Škoda le, da so ga najeli kot strokovnjaka za odpuščanje delavcev.

Alice prav nič ne gre od rok. Potem pa spozna Tia, igralca, ki je prepričan, da pozna recept za uspeh: astrologijo. Ne tisto, ki jo prodajajo v časopisih, temveč resnično interpretacijo zvezd, ki obstajajo prav zato, da nas opozarjajo na najugodnejše dneve v poslovnem življenju ali kot pomoč pri iskanju sorodne duše. Čeprav je do astrologije nezaupljiva, Alice sklene poskusiti in začne hoditi na zmenke z moškimi, ki se ujemajo z njenim zodiakalnim znamenjem.

Začuda pa je astralna ujemanja ne ovirajo pri nadaljnjem nizanju napačnih srečanj, mučnih fiaskov in presenečenj, kakršnim bi se zlahka odrekla. Usodna privlačnost, ki jo čudi do Davideja, pa se zgolj veča. A njega Alice ne upa vprašati, kaj je po horoskopu. Ker se boji, da bi bila nad odgovorom razočarana ali, še huje, da bi si zaradi njega delala utvare. In ker navsezadnje upa, da ljubezen ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.

Za tiste, ki zaupajo zvezdam, pa tudi za tiste, ki ne verjamejo vanje, a si ne morejo kaj, da se ne bi kdaj pa kdaj zazrli v zvezdno nebo!

Recenzija Bukla

Humoren ljubezenski roman o samski Alice, ki ji sredi mladostnih tridesetih let ne gre nič prav od rok. Njen bivši se bo poročil z drugo, njena služba je pod vprašajem, na vseh področjih se je drži smola in nikakor ne najde pravega moškega. Zato se s prijateljevo pomočjo zateče v astrologijo in njene dogodivščine sekajo presenetljivo zabavni opisi moških po njihovem zodiakalnem znamenju, npr. »Tarzan je bil gotovo oven, ali kozorog je obdarjen s smislom za humor sušilnega stroja, ali strelec ima genetske predispozicije za varanje, moškega tehtnico pa ne mučijo samo hamletovski eksistencialni dvomi, temveč tudi sleherna vsakdanja odločitev, ali bi raje jedel špagete ali zrezek«. Seveda pa Alice na koncu ugotovi, da ljubezen ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.

Renate Rugelj, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...