Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Boš čakal name?

Guillaume Musso
Boš čakal name?
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Leto izdaje 2008
ISBN 978-961-00-0410-3

Tehnične lastnosti
trda vezava
23 x 16 cm
260 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
francosko leposlovje

Založnik o knjigi

Vsak si vsaj enkrat zastavi naslednje vprašanje: Če bi imel priložnost, kaj bi spremenil v svojem življenju?
Elliot Cooper je šestdesetletni zdravnik, ki živi v San Franciscu in skrbi za svojo hčer Angie. Njegovo življenje bi bilo popolno, če Ilena, ženska, ki jo je strastno ljubil, ne bi umrla pred tridesetimi leti. Elliot se z njeno smrtjo ni nikoli sprijaznil. Nekega dne se mu ponudi priložnost, da se vrne v preteklost – še enkrat želi videti Ileno in jo poskusiti rešiti. V preteklosti sreča tudi samega sebe – oba Elliota se soočita v napetih trenutkih, ki so polni občudovanja in ljubezni, a tudi tekmovalnosti in nasprotovanja.

Ljubezenska zgodba se prepleta z zgodbo o prijateljstvu, obe pa začini dotik nadnaravnega. Roman združuje nasprotja in se ukvarja s kompleksnostjo ideje o času in prostoru. Slog je presenetljivo preprost, prežet z neverjetnim čutom za domišljijo, avtor pa bralca sooči z njegovimi lastnimi strahovi in hrepenenji.

GUILLAUME MUSSO se je rodil leta 1974 v Antibesu. Že kot otrok je ljubil knjige in film, pisati je začel kot študent. Danes spada med najbolj priljubljene francoske pisatelje, njegove romane so prevedli v 24 jezikov in jih prodali v 2 milijonih izvodov. Vse njegove mednarodne uspešnice bodo našle svojo pot na filmska platna, med njimi tudi roman Boš čakal name?

Recenzija Bukla

Guillaume Musso je začel pisati romane že kot študent in do danes je bilo prodanih skoraj tri milijone njegovih knjig, kar ga uvršča v sam vrh mladih francoskih ­pisateljev. V slovenščini smo končno dobili prevod njegove uspešnice Boš čakal name?. Ljubezenska zgodba, polna preobratov, nas popelje skozi življenje uspešnega šestdesetletnega kirurga Elliota, ki ima v življenju skoraj vse. Manjka mu le edina ženska, ki jo je ljubil in je pred tridesetimi leti tragično umrla. Nekega dne pa se mu ponudi priložnost, da se vrne nazaj v čas in spremeni tok usode.

Barbara Mali

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...