Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Brenčanje v srcu

Petra Hülsmann
Brenčanje v srcu
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4011-5
Naslov izvirnika Hummeln im Herzen
Prevod Neža Božič
Urejanje Urška Kaloper

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
480 g
398 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Leni se tik pred 30. rojstnim dnem sesuje življenje: zaročenec ji prizna, da je zaljubljen v drugo, v službi pa jo vržejo na cesto. Odločena, da se bo spet postavila na noge, sestavi tridelni načrt:
1. Poiskala si bo sanjsko službo.
2. Zaljubila se bo v zvestega sanjskega moškega.
3. Postala bo zapeljiva sanjska ženska.

Lažje rečeno, kot storjeno. Namesto želene službe v priljubljeni oglaševalski agenciji pristane za policami zaprašene knjigarne, zagleda se v največjega ženskarja v osrednji Evropi in vsemu njenemu trudu navkljub ostajajo moški slepi za njene zapeljive čare.

Usoda ima z njo drugačne načrte, in šele ko Lena neha hrepeneti po svoji sanjski pravljici, začne odkrivati, kaj je tisto, kar si resnično želi.

Petra Hülsmann (1976) je začela študirati germanistiko, a je študij uspešno obesila na klin in se preselila v Hamburg, kjer je delala v odvetniških pisarnah, se poročila in napisala Brenčanje v srcu. Poleti 2015 je izdala drugi roman.

Recenzija Bukla

Lena, do grla zakopana v priprave na sanjsko poroko, presliši in spregleda vse znake, ki jasno kažejo, da s potencialnim ženinom že dolgo nista na isti valovni dolžini. Ko ji njen dragi, končno prizna, da se je zaljubil v drugo, se ji zamajejo tla pod nogami. Tik pred poroko. Kaj pa zdaj? Lahko se smili sama sebi, kar nekaj časa tudi uspešno počne, lahko pa vzame stvari v svoje roke in staro, dolgočasno, ležerno in povprečno Leno spremeni v novo, seksi, zanimivo in uspešno trideset letnico. Toda najprej si mora poiskati dobro službo, novega fanta in spremeniti svoj značaj. Morda je vse to hkrati vseeno preveč, zato jo usoda popelje po malo drugačni poti …

Renate Rugelj, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...