Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čas za ljubezen

McCarthyjevi z otoka Gansset, knj. 9
Marie Force
Čas za ljubezen
34,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7076-23-3
Naslov izvirnika Time for love
Podnaslov izvirnika Gansett Island Series, Book 9
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Maša Zupančič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14 cm
520 g
416 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zdravnik David Lawrence se zadnji dve leti kesa svojih grehov in okreva po pretresljivem razhodu z Janey McCarthy, zlatim dekletom otoka Gansett. Kot edini tukajšnji zdravnik ima kup priložnosti, da sootočanom dokaže, da je veliko več kot tip, ki je zelo razočaral Janey. Ko bi si le lahko oprostil tudi sam in zaživel na novo brez ženske, za katero je pričakoval, da jo bo večno ljubil.

Daisy Babson, ki poskusno opravlja delo oskrbnice hotela McCarthyjevih na otoku Gansett, si po nasilnem izpadu Trucka Henryja, ki je na njej pustil hude telesne in psihične posledice, želi nov začetek. Med okrevanjem ji optimizem vlivajo obiski prijaznega in skrbnega Davida Lawrencea, ki jo je oskrbel po Truckovem napadu in v zadnjih tednih postal veliko več kot zgolj prijatelj.

Bosta ti dve ranjeni duši našli tolažbo in stopili na novo pot ljubezni? Ali jima bodo duhovi iz preteklosti preprečili, da bi živela srečno do konca svojih dni? Preberite, kaj se dogaja z junaki iz prejšnjih knjig o otoku Gansett, in se pripravite na še eno poletno romanco na otoku.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...