Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Domišljava baraba

Vi Keeland, Penelope Ward
Domišljava baraba
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4279-2
Naslov izvirnika Cocky bastard
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Lidija Kreft
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
270 g
302 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Novo življenje in nova služba – to je bil moj načrt. Na potovanju na drugo stran države res nisem pričakovala, da bom naletala na seksi Avstralca, ki se mu je pokvaril motor. Sklenila sva dogovor in se odločila skupaj nadaljevati pot. To so bili najsrečnejši dnevi in najbolj vznemirljive noči, ki sem jih kdaj doživela. Moje potovanje je bila dogodivščina, kakršno človek doživi le enkrat v življenju. Dokler se ni zapletlo. Želela sem si ga, toda on ni naredil nič. Mislila sem, da si tudi on želi mene, a ga je nekaj oviralo. Ne bi se smela zaljubiti v domišljavo barabo, saj sem vedela, da morava vsak svojo pot. Vsake pravljice je enkrat konec, kajne? Pa vendar nisem pričakovala, da bo najin konec takšen.

Recenzija Bukla

Ona je mlada odvetnica v beemveju, ki za sabo pušča pogorišče prevarane ljubezni, odločena, da si bo ustvarila novo življenje. Njemu, nekdanjemu nogometašu, neverjetno čedni, ampak domišljavi barabi, med nogami hrumi harley. Popolna tujca postaneta naključna sopotnika na nekajdnevnem potovanju čez ameriški kontinent. Med njima zaprasketa vroče zapeljevanje, zaradi katerega se ježi koža, napenjajo bradavičke in bokserice. Strast se stopnjuje do nevzdržnosti, a on se vedno zadnji hip umakne, čeprav je očitno, kako si jo želi. Potem prevzame pobudo ona in napetost eksplodira v noč seksa njenega življenja. Toda naslednje jutro on izgine. In ko se natanko čez dve leti nepričakovano vrne, stori marsikaj, da bi jo ponovno pridobil. Hitra, drzno eksplicitna, vroča zgodba o poželenju, ki se izlije v ljubezen.

Maja Črepinšek, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...