Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Goreča srca

Vikinška saga Haardradovi, 2. knj.
Johanna Lindsey
Goreča srca
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7052-42-8
Naslov izvirnika Hearts aflame
Leto izdaje izvirnika 1987
Prevod Ljubica Karim Rodošek
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
390 g
448 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Johanna Lindsey je nesporna mojstrica ljubezenskih zgodb. Neprekosljiva je v spletanju čustvenih junakov, napete pustolovščine in plameneče strasti v zgodbe, ki se bralkam usidrajo globoko v srce.

Kristen Haardrad se je znašla v nemilosti besa izjemnih zelenih oči Roycea Wyndhursta in postala njegova ujetnica. Kristen seveda ni opazila silnega notranjega boja, ki je razklal Royceovo dušo na pol. Kako ga je bolelo od želje, da bi objemal njeno mehko, gibko telo, in kako jo je srdito sovražil zaradi dogodka iz preteklosti, ki ga je za vedno zaznamoval z izgubo.

Toda mogočen Saksonec je v zlati vikinški lepoti našel več kot zgolj ponos in moč, ki sta bila enaka njegovima ... pač pa tudi enako mero hude lakote nenasitnega poželenja. Ko se spopadeta srdito sovraštvo in pogoltna, nenasitna strast, ki se ji nobeden od njiju ne more upreti ... plešeta ples na nevarni tanki liniji, ki ločuje ti dve najmočnejši čustvi na svetu: ljubezen in sovraštvo.

Recenzija Bukla

Druga knjiga vikinške sage o Haardradovih, ki jo je priljubljena ameriška pisateljica napisala že leta 1987, pripoveduje o ne­ustrašni Kristen Haardrad, hčerki Garricka in Brenne, za katera smo stiskali pesti v prvem delu. Kristen, očarana nad zgodbo svojih staršev, želi poiskati svojo ljubezen, zato vzame usodo v svoje roke in se z bratom Seligom in njegovo posadko odpravi na trgovsko pot. Kmalu se izkaže, da ima Selig drugačne načrte, čisto nič trgovske ali mirne narave … Ko jih Saksonci ob pristanku odločno porazijo, je Kristen na milost in nemilost prepuščena mogočnemu Royceu Wyndhurstu, ki je sicer nad Kristen prevzet, a si zaradi preteklosti in grenke izgube noče priz­nati čustev. Bo zmagala ljubezen ali sovraštvo? Ali bo usoda obema prekrižala načrte? Kristenina družina namreč po ugrabitvi ne misli kar čakati križem rok ... Napeto!

Vanja Jazbec, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...