Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Igra življenja

Samantha Young
Igra življenja
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3955-6
Naslov izvirnika Play on
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maja Lihtenvalner

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
398 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nora O’Brien je mislila, da je ujela svoje sanje, ko je pobegnila iz malega mesteca v Indiani, se veliko premlada poročila in se preselila na Škotsko, kjer si je našla nove prijatelje. Tri leta pozneje se v novi domovini znova počuti ujeto in obžaluje mladostno nepremišljenost.

Dokler v njeno življenje ne vstopi Aidan Lennox.

Starejši in izkušenejši, svetovno znan glasbeni producent, povrhu pa še neverjetno privlačen Škot ne bi smel pokazati nobenega zanimanja za Noro. Toda nekako skupaj najdeta luč, ki sta jo iskala, in njuno življenje zajameta smeh in strast, ki jima dasta moč, da igro življenja igrata naprej.

Toda ko se Aidan sooči z nesrečnimi okoliščinami, nenadoma izgine iz Norinega življenja. Tako boleče izgube ni lahko preboleti, a Nora se odloči, da bo s pomočjo prijateljev šla naprej in uresničila svoje sanje. Končno začne študirati in kot igralka stopi tudi na odrske deske. Pozabi na zlomljeno srce in se bori za svoje cilje.
Slišati je lahko, a nikakor ni. Ker se je namreč Aidan vrnil. In iz nekega neznanega razloga sovraži Noro. Toda med ljubeznijo in sovraštvom je zgolj tanka meja …

Recenzija Bukla

Sodobni ljubezenski romani Samanthe Young so pri nas zelo popularni, o čemer pričajo vedno novi prevodi. Tokrat bo očarala zgodba mlade, bistre in nadarjene Nore O'Brien, za katero se je zdelo, da je obtičala v majhnem ameriš­kem mestu brez možnosti, da bi iz sebe kaj naredila. Poleti jo je prevzel potujoči Škot in jo odpeljal s sabo v Edinburg. Nora se prepozno zave, da je eno kletko samo zamenjala za drugo, ko tragedija nenadoma njeno življenje spet obrne na glavo. Polna občutkov krivde išče odrešitev in srečo pri delu z bolnimi otroki v bolnišnici, kjer jo nenavadno priteg­ne deklica Sylvie. Ta je izgubila mamo, njen odnos z očetom je krhek, obožuje pa maminega brata, strica Aidana in vse bolj tudi Noro. Aidan Lennox je uspešen producent in privlačen moški, ki je nečakinjo postavil na prvo mesto in je do Nore sprva zelo sumničav, oba pa se zavedata privlačnosti, ki ju vse bolj vleče skupaj. Bo to dovolj, da zdržita eno najhujših preizkušenj v Aidanovem življenju?

Klara Jarc, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...