Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Ina
22,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Arsem
Zbirka Lido
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-92923-4-1
Leto izdaje izvirnika 2011
Urejanje Gašper Troha

Tehnične lastnosti
trda vezava
15,5 x 21,5 cm
310 g
118 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Razočarana ljubica odvetnika Mirana Frasa se usodno zaplete s slikarjem Davidom, ki ga po naključju sreča na bregu Ljubljanice. Njen beg v Rim pred razočaranjem v ljubezni se spremeni v vročo avanturo in kriminalno zgodbo o prodaji pozabljene slike Božidarja Jakca. Eros oživlja prastari mit, strast zaživi v nenavadnem ljubezenskem trikotniku, kjer se oče in sin zaljubita v isto žensko. V napetem dogajanju, ki bralca vseskozi drži v negotovosti, se protagonisti osvobodijo ujetosti v dolgočasni in utesnjujoči vsakdan.

Cvetka Bevc v zadnjih letih preseneča s pravim izbruhom ustvarjalne energije. Njeni teksti nas vedno znova navdušujejo s svojo prepričljivostjo in izvirnostjo v vseh žanrih. Od mladinskih in otroških pripovedi, do romanov za odrasle.

Ina je po Sobi gospe Bernarde njen drugi ljubezenski roman.

Recenzija Bukla

Vsestranska umetnica v zadnjih letih preseneča s pravim izbruhom ustvarjalne energije – od otroških in mladinskih del, romanov in poezije. Pričujoči roman v središče postavlja violinistko Ino, ki se, razočarana zaradi praznih obljub ljubimca, sicer uspešnega odvetnika, zaplete v vročo avanturo s slikarjem Davidom. Kar se na začetku zdi kot povsem običajen ljubezenski roman, se nepričakovano zasuka v napeto kriminalno zgodbo o prodaji skrivnostnega Jakčevega portreta kurenta, ki s svojo magično močjo nesluteno vpliva na življenja vseh vpletenih.

Kristina Sluga, Bukla 74-75

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...