Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Izpoved razvpite grofice

Julie Anne Long
Izpoved razvpite grofice
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-62-6
Naslov izvirnika A notorious countess confesses
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
408 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

OSVOJILA JE VSE, KAR SE JE OSVOJITI DALO …

Prelepa, neustrašna, skrajno ambiciozna Evie Duggan se je iz navadne gledališke igralke in kurtizane povzpela med elito ter očarala ves London. Toda plemstvo ji nikdar ni moglo oprostiti škandalozne poroke in kratkotrajnega zakona, zato se grofica pred obrekljivimi jeziki zateče v edino, kar ji je ostalo po moževi smrti: v dvorec v Pennyroyal Greenu.

NITI POMISLIL NI, DA BO KLONIL TUDI SAM …

Z obrazom angela in poln strasti, ki bi mu jo zavidal sam hudič, vikar Adam Sylvaine stopa po nevarnem robu: upira se skušnjavam … obenem pa se mu po žilah pretaka kri neukročenih Everseajev. Adamova volja se znajde na preizkušnji, ko se v Sussex priseli poosebljeni škandal oziroma – grofica. Ko pa se ženska, ki odločno varuje svoje srce, in moški, ki mu brezpogojno zaupa vse mesto, predata prepovedani strasti, je na kocki vse. Bosta končala v nebesih ali za vedno ostala izobčenca?

Recenzija Bukla

Ali lahko majhno mestece na angleš­kem podeželju sprejme medse škandalozno vdovo, ki se je na položaj grofice povzpela z gledaliških odrov in bila ena najbolj zaželenih londonskih kurtizan? Čedni vikar Adam Sylvaine se po svojih najboljših močeh trudi, da bi svoje farane vodil po pravi poti, in se izogiba mladim dekletom, ki so kar po vrsti zagledana vanj in prepričana, da med svojimi pridigami nagovarja prav njih. Ko neko nedeljo v svoji cerkvi zagleda lepo mlado plemkinjo, ki je med njegovo pridigo zaspala, mu vzbudi zanimanje. Kljub temu, da se je Evie Duggan pravkar priselila, se novice o črni vdovi širijo kot požar, ona pa si želi le mirnega življenja in prijateljskih stikov s someščani. Čeprav se njuno prvo srečanje ni odvijalo povsem gladko, za pomoč iskreno prosi mladega vikarja. Adam in Evie se lotita operacije »sprejmimo medse novo prebivalko«. Meščanke, ki krojijo usodo vseh, pred Evie postavljajo vedno nove preizkušnje, medtem pa se med Adamom in Evie vnemajo iskrice strasti. Kako dolgo se jim lahko upirata? In kaj se zgodi, ko v mesto pride nekdo iz Eviejine preteklosti? Iskrivo in zabavno, obenem pa rahločutno branje, ki se kar prekmalu konča.

Klara Jarc, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...