Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako osvojiti markiza

Julie Anne Long
Kako osvojiti markiza
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7052-14-5
Naslov izvirnika 2012
Leto izdaje izvirnika How the marquess was won
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
370 g
421 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

RUMENI TISK GA KLIČE LORD LEDENI. Neusmiljeni, hladni, natančni Julian Spenser, markiz Dryden, izbira le najboljše – pa če gre za obleke, konje ali pa ženske. In zdaj je našel popolno nevesto, katere dota mu bo pomagala obnoviti zapravljeno družinsko premoženje in mu končno prinesla mir: to je prelepa dedinja Lisbeth Redmond.

POIGRALA SE BO Z OGNJEM … A le eno nepozabno srečanje z Lisbethino nekdanjo učiteljico Phoebe Vale markizu spodnese tla pod nogami. Tiha mladenka z navihanim nasmeškom in pronicljivim umom, ki se kosa z njegovim, je prva, ki pod njegovo ledeno fasado vidi ognjevitega moškega.

Neustavljivo se privlačita, kar jima povzroča muke in ju spravlja v nevarnost, kajti če bi se prepustila strasti, bi s tem ogrozila vse, kar sta si od nekdaj želela.

Recenzija Bukla

Phoebe Vale je učiteljica v ugledni podeželski dekliški šoli, ki uživa v prebiranju londonskih opravljivih časopisov in sanja, da se bo odpravila v Afriko. Njen svet se nepričakovano zavrti, ko ji pot prekriža Julian Spenser, markiz Dryden, glavni predmet čenč in ulov leta. Pogledat je prišel šolo, zdi pa se, da je posredi tudi neka stava o poljubu stroge učiteljice, in Phoebe mu bo nalogo vsekakor zapletla. Ko je kot spremljevalka povabljena na hišno zabavo in pozneje v London, se Phoebe le še globlje zapleta z markizom, ki pa namerava s poroko z drugim dekletom dobiti nazaj kos zemlje, ki ga je zapravil njegov oče. Poleg tega so posredi še spletke krute in zdolgočasene visoke družbe. Bosta markiz in učiteljica sledila starim načrtom ali sta morda našla pomembnejše cilje?

Klara Jarc, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...