Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Klub P. S. Ljubim te

Nadaljevanje knjige P. S. Ljubim te
Cecelia Ahern
Klub P. S. Ljubim te
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4336-2
Naslov izvirnika Postscript
Podnaslov izvirnika P.S. I Love You Club
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Marko Bogataj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
302 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
irsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Minilo je sedem let, odkar je Holly Kennedy umrl mož – šest let, odkar je prebrala njegovo zadnje pismo, v katerem jo je spodbudil, naj si ustvari novo življenje.

Ponosna je, kako je zrasla in napredovala, se postavila na noge in se celo znova zaljubila. Ravnokar razmišlja, da bi se k prikupnemu Gabrielu kar preselila. A ko jo za pomoč prosijo ljudje, ki so jih Gerryjeva pisma tako navdihnila, da so ustanovili klub P. S. Ljubim te, jo znova posrka v svet, ki ga je mukoma pustila za seboj.
Holly se poveže s klubom, čeprav se zaveda, da ji prijateljevanje s člani lahko poruši notranji mir, ki ga je tako težko znova dosegla. Gabriel jo hoče zaščititi in se ne strinja z njeno odločitvijo. Vsak od članov kluba – vsi so neozdravljivo bolni – namreč želi svojcem zapustiti nekaj pomenljivega, zato se Holly odpravi na neverjetno potovanje, ki porodi težka vprašanja … Bo zmogla? Ali se bo v vmesnem prostoru med življenjem in smrtjo znova izgubila?

Klub P. S. ljubim te, težko pričakovano nadaljevanje svetovne uspešnice P. S. Ljubim te, je topla in ganljiva pripoved o večni povezanosti med posamezniki, ki je niti smrt ne more izbrisati.

Recenzija Bukla

Irska pisateljica Cecilia Ahern (1981, živi v Dublinu) se je pred petnajstimi leti prebila že s svojim prvencem P. S. Ljubim te, v katerem je postregla s srce parajočo zgodbo o mladem paru, ki živi srečno, dokler Gerry ne umre zaradi bolezni, Holly pa je ostane zlomljena. Potem začnejo skrivnostno prihajati Gerryjeva navdihujoča pisma, s katerimi ji vrne voljo do življenja in še utrdi njuno ljubezen. Velika uspešnica, ki je doživela tudi odmevno ekranizacijo, je že v svojem osnovnem nastavku skrivala končnost, saj takega romana ni bilo mogoče kar tako nadaljevati. Vendar je Cecilia Ahern petnajst let po svojem prvencu (medtem je napisala še štirinajst drugih romanov) vseeno našla rešitev za drugi del. Roman se dogaja šest let po tem, ko je Holly prejela zadnje moževo pismo, v katerem jo je spodbudil, naj si ustvari novo življenje. To ji je do neke mere tudi uspelo (vključno z novim partnerjem), potem pa jo za pomoč prosijo ljudje, ki so jih navdihnila Gerryjeva pisma, tako da so celo ustanovili klub Klub P. S. Ljubim te. Poveže se z njimi, ugotovi, da so člani neozdravljivo bolni in želijo svojim zapustiti nekaj pomembnega, zato se Holly, čeprav to načne njen notranji mir, z njimi odpravi na čustveno potovanje v neznano. Dostojno nadaljevanje velike uspešnice, ob kateri je ponovno izšel tudi prvi del.

Beti Hlebec, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...