Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ko srce oprosti

Trije mušketirji, knj. 1
Ruth M. Lerga
Ko srce oprosti
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-90-0
Naslov izvirnika Cuando el corazón perdona
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Maja Kotnik Brodschneider

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
340 g
493 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
špansko leposlovje

Založnik o knjigi

London, 1823. Nicole Saint-Jones nikakor ne more pozabiti, kako zelo jo je lord Richard Illingsworth prejšnje leto prizadel. Edini moški, ki se ji je zdel častivreden, kavalirski in zabaven, se ji je izneveril.

Čeprav ni zaljubljena vanj – ali tako vsaj misli – tega ne more pozabiti in tega mu tudi nikakor ni pripravljena oprostiti.

Vendar okoliščine tako nanesejo, da se Richard in Nicole ne moreta ogniti eden drugemu, saj se zaradi družinskih srečanj in družabnih dogodkov nenehno gibljeta v istih krogih. Kako bo torej Nicole prenesla, ko bo Richard dvoril drugim damam pred njenimi očmi? Ali bo ta ponosni vikont povsem neprizadeto prenesel pogled na Nicole v rokah drugega moškega?

Glavna junaka se v hipu znajdeta v vrtincu nepričakovanih obratov, nesporazumov, ljubosumja, zabavnih situacij, ob katerih bodo bralke zagotovo zelo uživale.

Recenzija Bukla

Nicole Saint-Jones in vikont Richard Illingsworth sta na bojni nogi že več kot eno leto, ker je Richard zaradi maš čevanja ranil njen ponos. Nicolin brat in Richardova sestra sta zdaj vendarle srečno poročena, zato je čas, da se družinska drama umiri in da zakopljeta bojno sekiro. Nicole se tako odloči, da bo postala vljudna in da si bo izbrala moža. Zaradi ponesrečenega spletkarjenja obubožanega plemiča sta se Nicole in Richard prisil jena poročiti, na žalost pa je zveza zaradi njune vzkipljive narave na nitki. Da bi prebrodila prvo in vse naslednje krize, se bosta morala naučiti potrpežljivosti, odpuščanja in zaupanja. Mešanica zabavnih situacij in besednih bojevanj ter lekcij iz »zakonske terapije«.

Klara Jarc; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...