Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Lahkoživi vojvoda

Malopridneži St. Jamesa, knj. 6
Lorraine Heath
Lahkoživi vojvoda
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-78-7
Naslov izvirnika When the duke was wicked
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Branka Šnek Oset
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
280 g
306 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Najbolj zaželeni angleški samski moški so znani po največjih škandalih. Ampak za pravo žensko se bo spreobrnil tudi najbolj brezsramen malopridnež ...

Lady Grace Mabry zaradi svoje bajne dediščine nikakor ni mogla vedeti, ali ji moški dvorijo zaradi ljubezni do nje – ali pa so zgolj zagledani v njeno bogastvo. Za pomoč prosi prijatelja iz otroštva, vojvodo Lovingdonskega, ki bo znal ločiti zrno od plev. Lovingdon od življenja ne pričakuje več ničesar razen čistega užitka. V pomoči Grace ne vidi ničesar spornega. Prikupno nedolžno dekle bo zgolj in samo podučil o zvijačah in strategijah, ki jih malopridneži uporabljajo za zavajanje in osvajanje deklet.

Sam je v teh zadevah izjemno prekaljen, zato bo dober učitelj. Toda kaj, ko njegovi poduki netijo strasti. In ko se povrhu vsega Grace ujame v zanko zapeljevanja nekega drugega moškega, je čas, ko mora Lovingdon na mizo položiti karte ali pa izgubiti žensko, ki jo obožuje.

Recenzija Bukla

Avtorica umesti zgodbo v drugo polovico devetnajstega stoletja. Vojvoda Lovingdonski je po smrti hčere in žene, ki sta ga zapustili istega dne, prepričan, da njegovo počrnelo srce ne bo nikoli več ljubilo. Da ne obstaja ženska, ki bi v njem lahko prebudila iskrena čustva. Da bo živel samo še za užitek in razvrat. Ko ga lady Grace Mabry prosi za pomoč, da bi jo naučil prepoznati iskrene snubce in razkrinkati tiste, ki ji dvorijo samo zaradi njene bajne dediščine, mladenič v tem ne vidi nič spornega. Prikupno mlado bogatašinjo bo zgolj podučil o zvijačah in lažeh, ki jih malopridneži uporabljajo za osvajanje in zavajanje deklet. Lady Grace si je izbrala izvrstnega učitelja, saj je vojvoda v teh zadevah izjemno prekaljen. Usoda pa ima drugačne načrte. Lovingdon podleže čustvom, in ko se Grace ujame v zanke drugega zapeljivca, mora vojvoda na mizo položiti karte in priznati resnico. Romantično počitniško branje za sprostitev in razvedrilo.

Sonja Juvan, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...