Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubezen se skriva v majhnih stvareh

Virginie Grimaldi
Ljubezen se skriva v majhnih stvareh
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3997-6
Naslov izvirnika Tu comprendras quand tu seras plus grande
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Maja Lihtenvalner

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
398 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
francosko leposlovje

Založnik o knjigi

Julia pri dvaintridesetih letih bolj verjame v obstoj zobne miške kot v srečo, saj se je njeno srečno življenje nenadoma končalo - kar naenkrat je ostala brez vselej stanovitnega očeta, prihodnjega moža in predrage babice. Da bi se izognila padcu v popolno depresijo, se odloči, da se bo preselila in si poiskala novo službo.

V domu za ostarele Tamariska v Biarritzu na jugozahodu Francije potrebujejo psihologinjo, ki bi nadomeščala delavko na porodniškem dopustu. Julia ima sicer precej zadržkov gledeukvarjanja s starejšimi ljudmi, toda ker gre zgolj za delo za določen čas, ga sprejme. In ko začne delati v domu, se zave, da se nikoli ni zares zanimala za življenja starejših. Toda postopoma jih začne bolje spoznavati, v domu se stkejo resnična prijateljstva, pretakajo se prave solze, zadoni pristen smeh in Julia ugotovi, da se lahko veliko nauči prav od starejših. Se je torejna tem kraju znašla zgolj po naključju?

Francoska avtorica knjižnih uspešnic Vigrinie Grimaldi humorno in obenem ganljivo pripoveduje zgodbo o čudovitem izkustvu ljubezni in notranje moči.

Recenzija Bukla

Življenje mlade Francozinje Julije začne ob izgubi očeta in bolezni ljubljene babice neogibno drseti navzdol. Pusti nezvestega fanta, odločno pa se izogiba tudi srečanjem s svojo preostalo družino, mamo in sestro. Da bi se izognila popolni depresiji, se zaposli kot psihologinja v domu za ostarele. Kljub začetnemu odporu ji vesel­je starostnikov in njihove drobne radosti počasi zlezejo pod kožo, spozna pa tudi simpatičnega vnuka ene od svojih varovank. Kam in kako se obrne njeno življenje, naj ostane skrivnost, povejmo pa le to, da se v tem medgeneracijskem humornem in obenem ganljivem romanu stkejo prava prijateljstva, nove ljubezni in veliko srečnih trenutkov za vse udeležene.

Beti Hlebec, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...