Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubezen vse odpusti

Gorski zdravnik, knj. 1
Andreas Kufsteiner
Ljubezen vse odpusti
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3296-0
Naslov izvirnika Der Bergdoktor. Liebe vergibt die grösste Schuld
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Anja Furlan
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12 cm
240 g
269 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

V knjigi Ljubezen vse odpusti so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.

V knjigi boste izvedeli, zakaj je prikupna gostja odšla s kmetije, kjer je okrevala po hudi bolezni, ne da bi se poslovila. Zakaj je razjarjeni mlad kmet nagnal svojo ženo. In kako je lepa kmetica Silke obupanemu pianistu podarila novo voljo do življenja.

Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Recenzija Bukla

V idiličnem hribovju Bavarskih Alp so prebivalci gorske vasice St. Christoph veseli, da imajo svojega »gorskega zdravnika«. Priljubljeni doktor Martin Bürger se je kljub obetavni karieri kirurga v velikem mestu odločil naslediti malo kliniko svojega očeta, da bi sovaščanom s svojim znanjem in sočutnostjo pomagal pri zdravstvenih in drugih tegobah. V knjigi so zbrane tri napete podeželske zgodbe, ki vse dišijo po hribih in ljubezni. Zakaj se svetovno uspešni dunajski pianist Marcus zateče v to odmaknjeno vasico, pred kom beži in kaj išče? Kako je možno, da se prijazni kmet Falko po poroki tako spremni, in zakaj v resnici nažene svojo ženo s kmetije? Ko se prikupna Mara po osmih letih vrne na kmetijo, kjer je prvič pustila precej slab vtis, se je mladi gospodar Heiko nič kaj ne razveseli. Ali bo vseeno lahko našla pot do njegovega srca?

Beti Hlebec, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...