Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moj popolni zapeljivec

Merridewove sestre - 1. knjiga
Anne Gracie
Moj popolni zapeljivec
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
ISBN 978-961-6958-57-8
Naslov izvirnika The Perfect Rake
Prevod Branka Šnek Oset
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
330 g
571 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
avstralsko leposlovje

O knjigi

Mati narava je bila pri Merridewovih sestrah radodarna z lepoto ? razen pri najstarejši. A Prudence, najstarejše dekle običajnega videza, ne kuha prav nobene zamere. Svoje štiri lepe sestre ima najraje na svetu in zanje bi naredila vse. Ko njihovega krutega starega očeta poškodba položi v posteljo, Prudence zgrabi priložnost in skuje genialen načrt za pobeg pred njim. Vseh pet sester bo zbežalo, in to hitro ... naravnost v objem očarljivega zapeljivca.

Zloglasni zapeljivec Gideon, lord Carradice, zna ženskam spodnesti tla pod nogami. A ko se na pragu pojavi Prudence in ga zamenja za vojvodo, njegovega bratranca, je Gideon tisti, ki je očaran. Vročekrvna Prudence pa svojemu stricu pove, da je z vojvodo celo zaročena ...

Nihče pa ne pozna ozadja te zmešnjave. Gideona mala očarljiva gospodična tako zelo prevzame, da se pridruži njeni igri. A Prudencin klopčič laži se začenja odvijati in nenadoma gre vse strašno – in slastno - narobe...

Recenzija Bukla

Prudence in njene štiri mlajše sestre že od smrti svojih staršev živijo pri krutem starem očetu. Ko se ta ponesreči, dekleta ponaredijo pismo, ki jim omogoča pobeg k staremu stricu Oswaldu. S tem Prudence in njene sestre prvič dobijo obljubo lepšega življenja, zabav in spoznavanja mladeničev, ki bi bili primerni za poroko. Da bi svojim sestram lahko zagotovila vstop v družbo in obenem ohranila svojo skrivno zvezo, mora Prudence stricu lagati, da je zaročena z vojvodo. Ko se v zgodbo vplete še Gideon, vojvodov bratranec, se zadeve resnično zapletejo. Prudence mora iz rokava potegniti vse svoje trike in postati zares iznajdljiva, da razreši to zmešnjavo. Do Gideona kmalu razvije močna čustva, a obenem ne more pozabiti na svojega starega zaročenca. Zaplete se v ljubezenski trikotnik, v katerem se zdi, da imajo prav vsi skrivnosti.

Neža Poznič, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...